• Zagi
    8.5k
    Zahvatit se HNSu na brilijantnoj odluci ukidanja 2. momčadi.
    Vizionarski, nema što.
  • deda
    34.1k
    A dobro, to je bila odluka uprave, moglo se igrat treću ligu, ali je zaključeno da je to preslabo takmičenje.
  • NORTE
    12.2k
    Ni 1% mene ne razmišlja o neuspjehu u iduće dvije tekme kako bi došla smjena Čačića. Unatoč nepostojanju igre.
    100% za dinamo.
    NORTE
    Ovo sam napisao u jeku najvećih kritika prema Čačiću nakon blijedog boda u Varaždinu, pred uzvrat s Ludogorcem i derbi. Tad se zazivala smjena, trpio je uvrede i postojao je opravdan strah od neuspjeha.

Danas smo tu gdje jesmo.
  • blackbully
    4.5k
    Što mislite o mogućem nezadovoljstvu određenih igrača zbog premale minutaže, a dovedeni su kao potencijalni "prvotimci"?
    Bočkaja ne brojim jer svoje minute u HNL-u odlično koristi i mislim da je i sam svjestan da nije kalibar za Ligu prvaka.
    Prvenstveno mislim na Emrelija i Drmića. Neki su na Zoni komentirali manjak emocija protiv Chelseaja...
    Drmić je protiv Chelseja dobio jedva 2 minute, jučer 15 minuta. Emreli nije ulazio u obje, dok je jedan Antonio Marin jučer dobio 10-ak minuta, a u HNL-u protiv Šibenika odigrao jedva 60 minuta i Istre 30 minuta. Okej, svi znamo razlog toga i jedan veliki izlog u Ligi prvaka. Referiram se da možda nije "najpoštenije".

Da se ne shvati krivo, ovdje ne zagovaram igranje dotičnih nego moguće nezadovoljstvo unutar svlačionice.
  • Krizy
    46.5k
    Imali su priliku pokazati protiv Gorice da zaslužuju veću minutažu a dosta ih je odigralo nevoljko.
    Samo neka rade i dobit će nešto veću minutažu, treba u HNL-u nešto pokazati kako bi zaslužili više na većoj sceni..
  • Jaro
    7.7k
    28 od 30 bodova u prvenstvu
    Ulazak u LP, 3 boda nakon 2 utakmice s klubovima iz orva dva pota
    Osvojen superkup
    Momcad od prosle sezone na okupu + dovedena pojacanja. Vecina igraca u uzlaznoj formi...

Jedino sto narusava savrsen prvi dio sezone jest ozljeda B.Sutala, ali na to ne mozes utjecati. Uglavnom 10/10 za ovo do sada...
  • blackbully
    4.5k
    Kako je moguće da ja ovo tek sad vidim :lol:
  • NORTE
    12.2k
    Kako je moguće da ja ovo tek sad vidim :lol:blackbully
    Mlad si, "davno" je to bilo, vjerojatno je do toga. Tad su im BBB bili najveći neprijatelj, kasnije optužili grupu za izostanak milijunskih prihoda...koja ironija.
  • SAS1987
    15k
    Kako je moguće da ja ovo tek sad vidim :lol:blackbully

"Najbolje" je bilo da su baš u toku kampanije "poplavi tribine" u Hrvatskoj bile velike poplave :lol: Naravno, niso mogli znati da će biti poplave.
  • Mali dioničar
    16.1k

Nešto poput ove proročanske reklame HPB-a. Reklama je iz 2019. mislim, ali svakako prije covida.

zqc6uxj6roo2r6oj.jpeg
  • db-izbjeglica
    15.9k
    Jbt šta fakat postoji toliko ekipe koja podiže kredit zbog putovanja da banke imaju "turističke kredite"?

Od svih stvari na svijetu za koje bi podigao kredit, turističko putovanje je odmah iza kupovanja albino bengalskog tigra za čuvara dvorišta.
  • Infinity
    16.6k
    Nisi ni svjestan koliko ih je. Osobno znam ljude koji svako ljeto dizu kredit da bi isli na godisnji. To su ljudi bez discipline, da se tako izrazim. Znaju oni to i sami i ne kriju. Svi ce redom reci da im je lakse nakon godisnjeg svaki mjesec odvojiti nesto za kredit, nego npr. jedno ljeto ostati kuci, stedjeti godinu dana i onda s ustedjevinom ici na ljetovanje. Lakse je vratiti kredit, jer moras. Stednja je malo teza, umjesto par banki na stranu ipak to bacis na neku odjecu, obucu, na glupost koja ti ne treba, ali i stvari koje su ti nuzda, ali se ipak snadjes bez njih kad vec nemas novac u ruci da ih priustis.

Naravno, to su uglavnom ljudi koji rade za neku prosjecnu placu ili ispodprosjecnu. Netko tko u 2-3 mjeseca odvoji za godisnji to lako odradi. Ove kredite uglavnom dizu ljudi koji zive od place do place, a uz manjak financijske discipline kredit im je jedini nacin da odu na neko ljetovanje.
  • IstokKa96
    761
    Turisticki krediti su krediti koje realiziraju ili mali iznajmljivaci ili oni koji to zele postati, namjenski su i najcesce sluze za poboljsanje kvalitete postojecih smjestajnih kapaciteta. Zato je i naveden upis hipoteke (zaloga) u odredjenoj ponudi.
    Navedeni plakat po mom skromnom misljenju reklamira tu vrstu kredita, a ne nenamjenske koje ljudi realiziraju za placanje ljetovanja i turistickih aktivnosti.
  • LM1995
    1.9k
    Dinamov “Čančelotti” :lol:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.