• NORTE
    19.5k
    vjerojatno se oni jebivjetri koji su nas odbili u ovo prijelaznom roku se tuku po glaviOrc123
    Oni su nadam se prekriženi zauvijek.

malo nas prati i srecaOrc123
    Djelomično da, ali nije da su nas europski protivnici ubijali od igre, a mi smo eto samo srećom prolazili i pobijeđivali.
    Nikog nismo na penale prošli pa da je sreća neki preveliki faktor.

Mislim da su prekasne izmjene najveća Čačićeva slabost.
  • Armagedon13
    959
    Odbio je Brazil,Argentinci pišu da se obećao nekome u Europi,samo odšteta će biti ...
  • vjeko1701
    18.4k
    Opet o Ojedi? Ne bi da je reinkarnacija Pelea i Maradone koja je odrastala preko puta stadiona i ima istetoviran Dinamov grb na srcu.
  • Majki2111
    4.1k
    Ista stvar kao i Burnleyjevci o Orši. Na njihovom forumu dobio posebnu temu protiv Chelsea.
  • Infinity
    19.5k
    samo odšteta će biti ...Armagedon13

Bit ce tanka, jer bi sest mjeseci kasnije mogla biti jos tanja, a onda i ne postojati.
  • Zagi
    11.5k
    Lik je bio 2. igrač lige , odma iza Alvareza koji sada igra u Cityu. Ove sezone je samo nastavio gdje je stao.
    Bojim se da je taj brod otplovio ali ako se može , definitvno ga treba dovesti.
  • Majki2111
    4.1k
    Danas je Šprajc u stanju nacije u djelu sa Dinamovom stadionu spomenuo nešto kao da Dinamo ruši najveće i na takvoj ruševini, al da neka tako i ostane, do finala. Lagano sam se nasmješio. I naježio. :smile: :wink:
  • NORTE
    19.5k
    dinamo je toliko velik da svoje ogromne pobjede ostvaruje debelom većinom s Hrvatima na terenu.
    Od kojih dobar dio domaći dečki iz Zagreba i okolice.

Oršić, Ivanušec, Špikić, Bočkaj, Marin
    Petković, Mišić, Perić, Šutalo, Livaković, Boško, Baturina, Menalo
    + Ademi, Ljubičić, Drmić

Istovremeno, ozlijedi se stoper od 4 milijuna eura i nitko ne plače za njim, pada jedan Chelsea sa zvijezdama u Ligi prvaka, a stoperčina poput Kevina i dalje minute na terenu u sezoni broji na prste.
  • db-izbjeglica
    18.3k
    Meni se to baš i sviđa, što igraju naši ljudi...+ ovi iz okolice. Mislim da je kemija u momčadi bolja i pokazalo se kao puno bolja strategija od gomilanja stranaca...

Normalno, ne treba propustiti kvalitetnog stranog igrača, ali jezgra treba biti naša.
  • De Oliveira
    1.7k
    Protiv prvaka svijeta sastavljenog od igraca iz cijelog svijeta izasli smo sa 9 Hrvata + kapetan, koji je cijeli zivot ovdje, sto je ogromna stvar. Konacno imamo politiku stranac moze ako donosi dodatnu kvalitetu. I u prijelaznim roku su svi dovedeni igraci Hrvati. Stranci kao sto su bili Koch, Chago, Eduardo, Etto, Cufre, Tonel, Soudani, Olmo, Ristovski itd su vise nego dobro dosli.
  • Robredo276
    265
    khlzcn7go4fb8y4c.jpg

Dobro Perić kaže. Poslije kad pobijedimo sve izgleda logično, ali treba donijet odluku prije utakmice..

Moram priznat da mi Čačić svakim danom raste u očima kao trener.
  • Infinity
    19.5k
    Dinamo je od starta lige 10 dva puta u sezonu usao s 25 bodova iz prvog kruga. Bilo je to u sezoni 2014/15 i sezoni 2017/18. Sezona 2014/15 se zavrsila s 88 bodova. Samo jednom je Dinamo imao vise bodova u ligi 10. U sezoni 2017/18 Dinamo je na kraju sezone osvojio 73 boda, najmanje ikad u ligi 10, cak 13 bodova manje nego u sezoni kada nismo bili prvaci.

Ni u jednoj od te dvije sezone nismo usli u Ligu prvaka. U ovoj drugoj smo cak ispali u kvalifikacijama za EL. 2014. nas je iz LP izbacio Aalborg, a u EL smo usli preko Petrolula lakse od ocekivanog. Tamo smo odigrali tri dobre i tri katastrofalne utakmice, a ispali smo sa sest bodova.

S obzirom da smo usli u Ligu prvaka i tamo pobijedili Chelsea, ovo je definitivno najbolji start u posljednjih deset sezona. Ova ekipa je masina koju ce ove sezone malo tko zaustaviti.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet