• NB86
    16.8k
    Istru su masakrirali sudci protiv njih na poljudu na kraju sezone
  • Efes Pilsen
    11.3k
    Koji oksimoron :rofl:
    t2p0lvtxig1zn6y5.jpg
  • marcio amoroso
    42.1k
    Iskreno ne volim ovu kategoriju niti opterećenost tovarijom, ali ova izjava je za anale :rofl: :rofl: :lol:
  • Crusades
    16.3k
    dzpltd3rofht2pku.jpg

Može li?
  • vjeko1701
    15.5k
    A možda bi ih iznenadilo da dobijemo i Milan...
  • Tundra
    694
    "Što god da ovdje napišem, neće biti dovoljno da izrazim što osjećam... Zahvalnost, ponos, divljenje... samo su neke od emocija koje me preplavljuju. Bio sam u raju i da, mogu potvrditi da postoji, vidio sam nevjerojatnu strast, ljubav i slavu Hajduka" - Dambrauskas
  • Oluja
    5.4k
    Koliko ja vidim on je samo bio u magarecoj guzici i tamo se izgleda planira vratiti
  • Krizy
    57.5k
    I opet SN kombiniraju oba naziva..
    ed17v5hjjnpjsv86.jpg
  • SAS1987
    17.6k
    Svi koji idete kroz Sloveniju budite oprezni. Ima snjega na 2515 metara.

tpvn2eby87366lpw.jpg
  • lucky luciano
    346
    https://trafika.hr/nesvakidasnja-jadikovka-nedjeljom-jos-nam-je-i-dobro-kakvi-smo/

Jer naravno, Mamić, Dinamo i lopovluk u državi su krivi za jučerašnjih 2:2...
  • og1986
    2.9k
    A mi čak i ne tražimo nemoguće, samo hoćemo iste kriterije za Petkovića i Kalinića.

Može netko objasniti koji k bi ovo trebalo značiti???
  • Keyser Soze
    13.7k
    Znači da ih je pokralo! Po meni je bio penal, ali su poveli u drugom poluvremenu i apsolutno im nitko nije kriv kaj su prosuli vodstvo.
  • db-izbjeglica
    17.7k
    umobolno....majku ti milu, koliko lud trebaš biti da napišeš toliki članak, takvog sadržaja, zato što je hajduk odigrao 2:2 s istrom i zato što je neki nebitni lik podviknuo ulica vodi klub...

kakve k...č...eve veze ima vlado gotovac s tim što hajduk popuši bodove od istre sa postavom čiji je prosjek godina 29, kakve veze kolonijalizam ima sa tim što hajduk ne može stvoriti, afirmirati i unovčiti poštenog igrača, kakve veze ima dinamo sa tim što hajduk ne može ostvariti apsolutno ništa u europi... nabijem vas više na atmosferu...njemački drugoligaši, čak i trećeligaši imaju više gledatelja na utakmicama...

ljudi dolje čitaju te gluposti i hrane si mozak sranjima umjesto da im netko pošteno kaže - ljudi, naš klub je godinama apsolutno nesposoban, još i dobro stojimo koliko ne znamo!
  • Imamo Dinamo
    3.9k
    Zanimljivo je da su spremni popljuvat Tuđmana, citirat Gotovca i neznam ja kaj sve ne kad im nije dosuđen penal ali bili su manji od makovog zrna prošlo kolo kad su trebali imati crveni cijelo drugo poluvrijeme
  • serbus
    5k

Crveni je greška, a nedosuđeni mogući penal namjerna krađa... To je tak kod njih u jednom slučaju se greške događaju u drugom namjerna krađa.... Pošto su krenuli i sa Gotovcem mogli bi se i mi kulturno uzdići predlažem novo ime za ovaj topic "ribari i ribarsko prigovaranje"....
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.