• Fanboy
    3k
    Postoji i jedna pozitivna stvar, a to da je konkurencija u rasulu. Slaven koji je drugi je primio 5 komada.
    Druga stvar riješilo se Hajduk i Osijek, a Rijeka ne izgleda ni približno kao momčad koja je i sjena onoj od zadnjih pa i 10-ak godina.

Ako će se utakmice riješavati u ranoj fazi to je dovoljno da se neki starteri odmore, a opet prilika i za mlade da dobivaju priliku osobito jer imamo mogućnost od 5 zamjena.
  • xyz
    840
    Gledajući ove zadnje dana prijelaznog roka, ne mogu biti zadovoljan, ali mi je drago zbog jedne stvari, a to je da nismo plaćali odštete HNL klubovima. Dosta je više toga da Dinamo financira HNL (i više nego dovoljno je ono što će dobiti od UEFA-e zbog plasmana u LP).
    To se posebno odnosi na Šikića koji je prvo rekao da traži 2 mil eura za Čokaja, pa neki dan doslovno molio u SN da se kupi Čokaj za neku manju cijenu. Čak mislim da bi nam kao igrač imao doprinos, ali neka malo uvide kako funkcionira realno tržište pa će u budućnosti smanjiti prohtjeve.
  • Jurki
    18.4k
    mozda je s tom izjavom da je neko prekobrojan i da mu ne treba htio potaknuti te igrace na veci angazman.. ko ce ga znati kaj se starom mota po glavi...
  • marcio amoroso
    43.4k
    Imamo još samo 16 utakmica do zimske pauze.
    Dinamo i sa novim bekom i sa zadnjim veznim kalibra Cokaj ne bi bio favorit u ligi prvaka protiv nikoga, a bio bi u HNL-u protiv svakoga. Meni je ok krenuti sa ovim rosterom u sezonu.

Na zimu će vjerojatno biti dosta odlazaka, a sigurno i veliki shoping. Nadam se samo da već skautiramo i dogovaramo potencijalna pojačanja.

Ja osobno na zimu očekujem odlaske Livakovića, Moharramia, J.Šutala, i Ivanušeca.
  • Krizy
    59.1k
    Jel Đira posuđen, prodan ili je ozlijeđen?
  • xyz
    840
    Lijevi bek Amavi iz Marseilla u Getafe na posudbu
  • xyz
    840
    Ne znam zašto prijelazni rok u HNL završava 31.8. kad u svim drugim ligama traje još danas. I upravo će se danas najviše transfera zgotoviti, a naši klubovi nemaju mogućnost reagirati. Kako glupih HDZ-ovskih glava ima...
  • deda
    38.6k
    Đira je ozlijeđen koliko ja znam
  • Robredo276
    265
    I upravo će se danas najviše transfera zgotoviti, a naši klubovi nemaju mogućnost reagirati. Kako glupih HDZ-ovskih glava ima..xyz

Uf, a kako su tek glupi ovi u Serie A i Bundesligi, budući da im rok završava prije nego u Primeri, Premieru i Ligue 1..

Premier League

11pm BST

La Liga

10:59pm local time

Serie A

5pm local time

Bundesliga

5pm local time

Ligue 1

11:59pm local time
  • og1986
    2.9k
    Sportske pišu kako se finalizira ugovor (detalji ) između šutala i Leipziga.

Pošto se sređuje za tek iduće ljeto prijelaz, nisu ograničeni transfernim rokovima. I dalje se piše o 18+7, ali ništa o postotcima.
    Možda su to ti "detalji"
  • dzg7
    411
    Navodno 20%
  • Infinity
    19k
    Sumnjam da ce u skoroj buducnosti neki potencijal otici bez tih 20%. To je jako bitna stavka i u Dinamu su to shvatili. Svim klubovima koji kupuju igraca je to manji ulog, a i lakse je platiti kad sjednu pare od daljne prodaje. Dinamu je to zalog za buducnost i mogucnost dodatne zarade.
  • xyz
    840
    Ako ide u razvojni klub (npr. Leipzig) onda je ok staviti postotak transfera, ali ako ide u top klub (npr Bayern) onda treba stavljati bonuse za trofeje...
  • Stjepan
    479
    Spominjao se Marcelo ovdje kao slobodan igrač izgleda da ide u Olympiakos
  • Beowulf112
    393
    Sta ce nam Marcelo..debeljko..najbolji dani su odavno iza njega..i veci je propuh od bočkaja u obrani sigurno
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.