• Orc123
    12.7k
    6/10...nategnuto...bilo bi 8/10 da smo pokrpali rupu u obrani. Mozda na zimu zaposle nekog tko zna Engleski pa da mozemo prosiriti vidike i van granica Hrvatskog govornog podrucja.
  • Beowulf112
    396
    Ma bezveze su dali gojaka..nismo mi toliko siroki kolko nas duga sezona i ozljede mogu osakatit
  • Captain America
    20.4k
    Doveli smo 2 kapitalca u napadu i obrani i 1 igrača koji bi bio kapitalac da igra svoju poziciju i dajete 6/10? Ljudi moji, pa koji vam je? Ako će Ljubo konačno u vezu ni Gojakov transfer se neće osjetit. 8/10 što je Marcio dao je baš pogođeno.
  • Imamo Dinamo
    4.1k

Vidim kolega promijenio pozadinsku :strong:
  • Orc123
    12.7k
    Mozda presteog bio ali zato jer sam imao velika ocekivanja i imali smo odlicnu situaciju i priliku se pojacat...ako cemo bas najrealnije onda je to najrealnije 7/10 , da je dosao bek bilo bi 8/10, jos zadnji vezni onda 9/10 a da je doslo i krilo bilo bi 10/10....imali smo stvarno priliku i mogucnost napraviti najbolji peijelazni rok ikad znaci bez brige mogao biti 10/10...ali sada ajde realno 7/10.
  • Mlađi referent
    13.6k
    2/10 jer nismo vratili Capana, sve ostalo ok
  • Keyser Soze
    14.9k
    7/10, kako je krenulo očekivao sam ili Bjorkana ili Sinkgravena, nadam se da Gojakov odlazak znači Ljubičić u vezi, a Bočkaj na beku.
  • Zagabria
    289
    0/10 nismo doveli Ojedu Messija Pjacu Marcela Robertsona Daviesa Cancela. Uglavnom loše mogli smo još Di Mariu Juventusu ukrast i Casemira Manchesteru.

Realna ocjena 8/10. Doveli jednog od najboljih mladih stopera hrvatske. Drmic koji ima iskustva je top backup za petka , Ljubicica koji je talentiran dobro dode za rotaciju. Nije Dinamo City da može bacit 2.7 milja ili 3.7 kolko je Bockaj bio i onda tražit novog beka. Bockaj je kapitalac na beku i mora to pokazat nemremo priuštit novog beka od 3+ milj eura i da on možda proigra. Moubandje je bio ime na beku pa eto.
  • Kujtim Shalla
    5.6k
    Po meni najviše će faliti kvalitetna šestica, zadnji vezni. Imamo samo mišića, ari pomalo to nije više, što zbog ozljeda što zbog nosa za gol pa ga ponesenaprijed. Mišića sam najviše kritikovao a i takav nam je jedini i najbolji na toj poziciji. Znam imamo buljata koji j trebao postati standardan, rodjeni leader ali su ga ozljede jako usporile. Lijevi bek će se pokriti. Mislim da će pero biti sve bolji i bolji. Jedino mi žao što Cokaj nije došao. Uglavnom ista ekipa, po meni je i bilo kasno se pojačavati za ligu prvaka u zadnji čas. Dečki su je izborili, dečki su zaslužili i odraditi do kraja. A za lovu, ma naviknuti smo na te stvari. Dinamu najmanje ide. Ali i ovako smo svemirski brod za sve na Balkanu
  • Jurki
    18.5k
    7-8/10 po meni.. rijesili smo se viskova, ciljano se pojacali, dal je moglo bolje? Moglo je, uvijek moze. Ostali su stozerni igraci, utakmica bu puno i bu prilike dati minute mladim nadama.. Bulat, Rukavina, Katinic, Brkljaca, Marin.. i treba ih forsirati (ispraviti ono kaj se sjebalo proslu sezonu kad nismo nikog promovirali).
    Kaj se LP tice kadar je malo na knap i s tim se bu trebalo izgurati, a za konacni sud treba pricekati dva mjeseca.
    Ako nas ozljede zaobiđu bu to sve ok.
  • deda
    38.8k
    Ja ću po 555 put reći da je meni roster prekratak. Nije trebalo puštati i Gojaka i Tolića.
  • xyz
    840
    Imamo 22 +3 igrača sada (eventualno se još može računati na Rukavinu, Brkljaču i Katinića)
  • Fanboy
    3k

Pa naravno da je, svima je prekratak osim upravi koju jedino zanimaju novci, a ne Dinamo i nogomet. Kad se neke stvari poklope, onda nitko ne želi kritizirati, no ovo je jako loše za sad.

Prva stvar jer je Ademi sklon ozlijedama, skoro je svaku tekmu na podu sa grčevima, raznim izrazima lica da si svatko pomisli eto ga na, ode i on...

Imaš veznog igrača kojeg si doveo, no skoro dva mjeseca je igrao lijevog beka te će mu biti potrebno da se uigra

Bulat se još nije vratio od ozlijede..I ono najgore, imao si kvalifikacijsku utakmicu za skupine LP gdje ti sam trener izjavi kako nije imao koga ubaciti, a ubacio je Gojaka da podigne ritam te ga onda prodaju za sitne pare.

Čačić će vratiti Ljubu u sredinu, Bočkaj i Štefulj će igrati lijevog bočnog. Ivanušeca očekujem u sredini, a na krilu da će prilike dobivati Marin i nadam se Rukavina. Prenaporan je ovo ritam da bi se riskiralo. Na kraju treba igrače staviti na prirodne pozicije.
  • NB86
    16.9k
    Zapalit svijecu na kamenitim vratima da se u sljedecih 60 dana bockaj ili misic nece ozljedit
  • Efes Pilsen
    11.9k
    Mislim da ovo oko kadra nije do uprave nego bas do Cacica i ja to ne razumijem s njegove strane. Vec na pocetku sezone je morao vadit igrace koje je vec otpisao da mu igraju ulogu u kljucnim utakmicama sezone. Ozljede, umor, pad forme, suspenzije su standardni dio svake ekipe. Raspored je opet pretrpan, jos su i 2 reprezentativne utakmice ovaj mjesec.
    Plus za dovodenje Sutala, Ljubicica i Drmica.
    Minus za beka i pretjerano kresanje kadra.
    Posebno me brine Bulat jer igrac kad se vraca poslije dugog vremena obicno neko vrijeme skuplja sitnije ozljede kao magnet.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.