Misliš članovi uprave ili bjegunci, "tete iz računovodstva" nemaju ništa od transfera.Piše se stalno o parama ko da ovdje pišu sve tete iz računovodstva. — Mr Anderson
Ajax je u zadnjih 12 sezona njih 10 igrao u Ligi prvaka, a u jednoj od te dvije kad nije igrao LP je došao do finala EL. To je prilična konstanta.
Naravno, tu mu uvelike pomaže jaka liga i to što kao prvak upada izravno u skupine, ogromna je to razlika u planiranju. Mi se borimo do kraja kolovoza da osiguramo lovu iz LP, oni su bili sigurni već početkom svibnja. Mrak mi padne na oči kad vidim da će jedna Zvezda sljedeće godine kao prvak Srbije izravno ući u LP jer i Partizan ima koliko-toliko pristojne rezultate u Europi, a mi ćemo kretati iz drugog pretkola jer su ostali hrvatski klubovi tesko smece. — Bosskovitz
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.