• Imamo Dinamo
    4.1k

Nemožeš njih kriviti za to, nema nitko tko bi nam trenutacno dao vise od toga za njega. Ili bilo koga drugoga jer smo u shit ligi i jedino dokazivanje je u Europi. Valjalo bi vidjeti nakon LP hoćemo li moći bolje prodavati ako se pokažemo..
  • Ludovic IX
    9.1k
    proljeće u LP za dinamo nažalost može biti iznimka , ne pravilo. dogodi se koji klub izvan lige 7 (portugal + ajax) ali kako kažem, to su iznimke a ne pravilo. mi moramo imati infrastrukturu koja prati kvalitetu igrača da bi bili mali Ajax..
  • The Undertaker
    8.3k
    Kao i dedi, RB mi se čini više nego korektnim. Nema ciganjenja sa brojem nastupa, kašnjenjem love, posudbama, prebijanjem love sa drugim igračima itd...Fer odnos na obostrano zadovoljstvo. Jasno da mi vjerovatno ne možemo prodavati igrače za iznose koje RB može ali ovo što dobijamo u konačnici za Olma i Gvardiola je realno top topova.
  • Robredo276
    265
    Na ovo sam i mislio kad kažem gadljivo. Imaju love, znaju da dobivaju vrhunski proizvod koji će prodat dalje za višestruko i neka ga plateCaptain America

Pa jesi li kupovao ti ikad išta van Konzuma? Ono, auto preko Njuškala, stan, stare fotografije, match worn dres?

Nudiš nešto, prodavatelj traži nešto, nađete se ili ne nađete. Ili ti odmah daš i više nego što prodavatelj traži, čisto da se vidi da si ljudina i da imaš para? :)

18+7 + neki postotak fakat nije potcjenjivacka ponuda, a na nama je da trazimo više.
  • Jurki
    18.3k
    sve stoji kaj si napisal ali mogu krivit ligu jer iz lose lige ne mozes prodat igraca za 30+milijuna. Bez obzira kako on bio kvalitetan. To kak Ajax prodaje prodaje samo jer je atraktivnija liga. Jbg njihovi klubovi nisu kanta za napucavanje koji ne mogu proci 2 pretkola konf. lige. Sve je danas bitno kad se veliki penezi vrte pa tak i to.
  • Infinity
    18.9k
    Sutalo bi otisao narednu sezonu gotovo sigurno. Prodati ga sad i zadrzati na posudbi ili ga prodati naredno ljeto? Meni svejedno.

Mislim da za njega tesko mozemo dobiti 18 + 7 + %. Mislim cak da mozemo izgubiti ako padne u formi, ne odigra SP i slicno. Meni ovo izgleda kao logican posao.

Sutra ce ga Leipzig mozda prodati za 80 milijuna, nama ce tu kapnuti opet fina cifra, na kraju ce se prebaciti 30m ukupno i bit ce to top posao. Da kao stoper s deset golova odvede Hrvatsku do titule prvaka svijeta ne bi nam nitko dao vise od 30m za njega.
  • The Undertaker
    8.3k
    Svi gledaju samo benfite za RB jer znaju posao. A što da su prije tjedan dana kupili od nas Boška Šutala za 15 milja i ostavili ga na posudbi?
  • Mlađi referent
    13.3k
    Mi nebi prodali Orsica, Petkovića, Livakovica, Šutala, Ivanuseca itd. al bi tili. 20+ napravit transfer.BBB Sibenik

Gle, nije stvar prodaje. Stvar je u tome kaj ispada da mi kao prodavači gotovo uopće ne diktiramo nikakvu cijenu i uvjete. Na tržištu cijene idu abnormalno gore, a tebi je treći transfer i dalje Modrić iz 2008? Pa jesi li ti onda toliko elitan prodavač ili si samo elitan prodavač za ove prostore?

Europsko iskustvo, godine, repka, pozicija… to sve nema nikakvu ulogu i prva ponuda koja dođe je ona i najbolja?

Na kraju krajeva, 18+7 sigurno nije malo i garantira opet financijsku superiornost nad narodnim i ostalim raspalim konkurentima, ali je dobro pitanje do kad planiramo bit na istoj razini? Paralelno s tim ti glavni trener plače po pressicama da nema beka i ne dovedeš ga za LP?
  • Robredo276
    265

Upravo to! Po krajnjem ishodu ekipa procjenuje posao, kao da je samo i jedino tako moglo biti.

Kao da Josip može samo i jedino odmah se vratiti u formu, ući u prvih 11 Hrvatske na SP, tamo pojesti sve napadače i vrijediti ne znam koliko više od ovoga.
  • Markelo
    3.4k
    Ne znam kakva su vaš očekivanja bila za transfer Šutala, no ja ga i jesam procjenjivao na oko 20m eura plus postotak. Ovako ispadne 18+7 i još postotak, što je još bolje. Meni bi ovo bio sasvim dobar posao ako bi do njega došlo
  • Ali
    2.7k
    E da netko ode do Matesica, pa priupita koliko bi dali da na dres stavimo RB ? I da izgrade stadion i nek se zove RedBull Arena Maksimir.
    Ocito smo u dobrim odnosima, sad nakon duplog susreta sa Salzburgom da sjednu i dogovore ozbiljnu lovu.
    Nekih 60m€ za stadion - 10g ime i godisnje 5m€ za dres na prsima , a psk premjestimo iza ispod broja.
  • Captain America
    20.4k
    Prema Tironiju, uprava je pristala na prvu usmenu ponudu. To se tako kod ozbilnjih klubova ne radi. Eto ti primjera lijevog beka kolko smo sa natezali sa stranim klubovima jer su pregovori tu da izvučeš više, a ne da pristaneš na prvu usmenu ponudu. Leipzigu love sigurno ne fali i moglo se izvuć više sigurno. Oni znaju s kakvim amaterima kojima je bitno samo prodat imaju posla pa su došli po glavni eksponat tjedan dana prije početka LP i 3 mjeseca prije SP dok osnovna cijena ne ode na 25.
  • Ludovic IX
    9.1k
    misliš da je RBL čako zadnji dan ili smatraš da je šutalo zamjena za Gvardijola.. u slučaju da pristanemo, oni moraju priatat na ovih 90 kako bi mi dobili 20 dodatnih za gvardijola..i onda je to ok.. na godinu sleće 45 miliona i to je lijepa cifra
  • BBB Sibenik
    5.9k
    Gle, nije stvar prodaje. Stvar je u tome kaj ispada da mi kao prodavači gotovo uopće ne diktiramo nikakvu cijenu i uvjete. Na tržištu cijene idu abnormalno gore, a tebi je treći transfer i dalje Modrić iz 2008? Pa jesi li ti onda toliko elitan prodavač ili si samo elitan prodavač za ove prostore?Mlađi referent

Predzadnji upis sam reka da mi nismo još razina kluba a bogami lige još manje debelo da možemo prodati igrače po ciframa koje ode neki prizeljkivaju. Al da smo na putu da naši transferi izlazni igrača su sve veći jesmo. Odgovor na tvoje pitanje mislim da je najbolje da Andy Bara menadžer u podcastu nedavno. Nit će Hajduk prodat nešto za 20 a nit mi puno vise od ovog sad šta možemo. Nek to bude nekih 30(gornja granica) uključujući jebene bonuse
  • Ludovic IX
    9.1k
    oni pričaju godinu dana o 30 miliona za biuka i na kraju će dobiti 5 i bit sretni da ne moraju kluč u bravu stavit..

oni da uđu u 1/4 KL ne bi dobili više od tih 5
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.