• Jurki
    18.3k
    ak si mislil na moj upis, Josko je relativno neafirmiran igrac iz kuta kupca a to je Leipzig. Za nas je glavna vedeta.
  • Captain America
    20.4k
    Meni ovo postaje gadljivo kak se RBL ponaša. Pisma namjere za Rukavinu, uzimanje Jolea i Olma, sad Šutalo. Očekujem isto s Baturinom već na zimu. Jedino me čudi da i Ivanušeca nisu zakaparili (tu možda čekaju prodaju Olma).
  • deda
    38.3k
    A ja baš mislim da se RB ponaša vrhunski gospodski i korektno.
  • Mlađi referent
    13.3k
    Ne može se dobit 50, ali konkretnije od 18 milijuna i eventualno 7 ako se njima on isplati se definitivno može.

Kod nas igrači svih godina, svih pozicija, neovisno o nastupima za Hrvatsku i u Europi već 15 godina odlaze za iste iznose? Osim toga, ako je Leipzig dao sad 18+7 milijuna za njega, sigurno će dat i iduće minimalno 18+7 nakon dobre sezone. Ako ne da ni centa više onda si bar siguran da nisi mogao više izvuć.
  • Ali
    2.7k

Sorry ali malo me ovaj upis podsjetio na one kopije tovarskih koke ekipa lijepi u shit of the day. Di kazu da Dinamo nije fer, uzima drugim klubovima igrace....

Kaj nisu fer, placaju uredno, bogate bonuse i dobar % slijedece prodaje daju.
  • SAS1987
    17.8k
    Gvardiola i Olma ce nam da bonusima platiti toliko da prakticki mozemo od njih isfinancirati skoro cijeli stadion. Nije baš da nas iskoristavaju.
  • Jurki
    18.3k
    Dinamo da igra u jacoj ligi i boljoj di je sve poslozeno kak spada bi prodavao igrace ko Ajax. Za 100 milki. I nebi onda trebali prodavat stalno.
  • Imamo Dinamo
    4.1k
    Za Josipa uzet 20m + 7m bonusa + 25-30% sljedećeg transfera. Ispod toga ne po meni
  • Captain America
    20.4k
    Na ovo sam i mislio kad kažem gadljivo. Imaju love, znaju da dobivaju vrhunski proizvod koji će prodat dalje za višestruko i neka ga plate. Ovo s postotkom, nikad ne znaš što se može dogodit. Danas je i popularno čekat istek ugovora pa nam ostane kifla.

Na proljeće odmah počet uigravat Katinića s Boškom ako HNL bude rješen.
  • Ludovic IX
    9.1k
    svi smo znali da će se netko prodati. ali ako se proda a ostane ove sezone, ja zadovoljan. s time pokrivamo budzet za iduću godinu jer će lova doć ko i za gvardijola nagodinu a rješavamo se rizika ozljede, pada u formi i sl. lova nije ni približnoi loša kako tu neki žele pokazati
  • NitkoBitan
    28.3k
    Nek prodamo danas Sutala a zauzvrat nek nam posalju lijevog beka na posudbu na jednu sezonu :smile:
  • Ali
    2.7k
    A i Ajax stalno prodaje i nije bas da igra svaku u LP.

Mi trebamo prvo stadion kako bi imali pristojne posjete i uvjete, kako bi mogli privlaciti i igrace koji su na TM u rangu 6-10m, pa da nekak nategnemo odstetu od 4m€ posudba, otkup i slicne kombinacije. Prvenstveno mislim na portugalce/brazilce/argentince. Sada imamo kontinuitet prodaje igraca koji nakon te kupnje u pravilu vrijede dvostruko pa kapne i dosta love od % daljnje prodaje. Sto je sigurno veliki plus.

Ono sto nama kronicno fali je rizika u kupnji kad se ostvari plasman u LP. U osnovi neznam da smo ikada iskesirali ozbiljnu lovu kad smo dobili sigurnih 15+m€ ...
  • Robredo276
    265
    Meni ovo postaje gadljivo kak se RBL ponašaCaptain America

Strašno, šalju ponude za igrače koje žele. Neviđeno. :roll:

Pa valjda sami odlučujemo hoćemo li pristati na te ponude ili ne. A RBL šalje posve pristojne ponude i poslovanje s njima je zasad puuuuno funkcionalnije nego s bilo kime prije.
  • Fanboy
    3k

Pa ne možeš za to kriviti ligu, na ovaj način misle tovari jer je uvijek netko kriv za njihove probleme...Ispada da je liga kriva šta imamo upravu kakvu imamo, što su Mamići vodili kolo godinama, što se iz kluba izvlačio novac, što imamo ovakav stadion...

Tko je kriv što Dinamo uz silne prihode ima trenere kao Kopića, Krznara i da se za eksptresno riješenje ove Čačića ?

Što se godinama igralo za zadnje mjesto u LP i nabijala gol razlika jer smo igrače rasprodali pred najvažnije utakmice ?

Do Bjelice je klub ovako funkcionirao tj. do odlaska braće preko granice. Na kraju drugu sezonu dok se počelo malo ozbiljnije gledati se skoro prezimilo u Ligi Prvaka. Ejjjjj znači u dvije i pol godine smo došli od kluba koji je imao tri poraza u skupinama 2016-17 te gol razliku 0-15 do toga da smo za malo izvisili za proljeće LP.

Da uprava zaista živi za klub kao mnogi ovdje Dinamo bi vjerujem uz prave ambicije, trenere i stadion igrao vjerujem i proljeće LP daleko češće nego mi mislimo osobito na igrače koje izbacujemo. Naši rezultati su fantastični s obzirom na pohlepu i kakvi nas ljudi vode, oni koji progone svoje navijače da im se ne mješaju u "biznis".
  • BBB Sibenik
    5.9k
    Mi nebi prodali Orsica, Petkovića, Livakovica, Šutala, Ivanuseca itd. al bi tili. 20+ napravit transfer. Koga da prodamo po toj lovi ako ne nekog od njih. I ja bi najrađe da prodaju mumiju Barisica u egipatski nacionalni muzej bar za 10M, a ove da ne diramo.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.