Pisao sam na drugoj temi, chelsi je pristao na ovakvu kupnju jer sljedece ljeto ne bi imali nikakve sanse dobit ga jer ima buyout klauzulu i ne bi mogli novcima izgurat ostale kupce, nego bi ovaj zavrsio u liverpoolu/cityu/realu — Nino Bule
ne vidim tko je na dobitku ako ostane u leipzigu... — db-izbjeglica
Leipzig ima polivalentnog mladog igrača a Chelsea zna da može samo još napredovat kroz godinu. Koliko ja znam Chelsea je s Fofanom sve rjesia i u petak je tribalo bit objavljeno! E sad dal ovo možda minja taj transfer nez — BBB Sibenik
Pa ima buyout klauzulu od sljedeceg ljeta koja je manja od ove ponude, vrlo slicno haalandovom dogovoru s b dortmund. Dakle tko god ponudi npr 60 mil eura za gvardiola moze u pregovore s igracem a on bira di ce — Nino Bule
Pa ima buyout klauzulu od sljedeceg ljeta koja je manja od ove ponude, vrlo slicno haalandovom dogovoru s b dortmund. Dakle tko god ponudi npr 60 mil eura za gvardiola moze u pregovore s igracem a on bira di ce — Nino Bule
Ovo progovara liberal iz mene, al nek sutra razbiju kasicu i dovedu 3 igrača koja su mislili dovest i ne klošare se jer bolje im je uložit nego platit ohoho poreza. — Captain America
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.