• Keyser Soze
    14.8k
    Ide li nama odma 20% ?
  • NitkoBitan
    29k
    Ide li nama odma 20% ?namodi grebza

20% razlike transfera ili cistih 20%?
  • Keyser Soze
    14.8k
    Mislim da je razlika
  • Carrasco
    6.3k
    Mislim da je kod Gvardiola čistih 20%, a kod Olma razlika od 25%.
  • Captain America
    20.4k
    Ovo progovara liberal iz mene, al nek sutra razbiju kasicu i dovedu 3 igrača koja su mislili dovest i ne klošare se jer bolje im je uložit nego platit ohoho poreza.
  • BBB Sibenik
    6k
    20% čistih + 5% razvoj ja mis
  • NitkoBitan
    29k
    Iskopao sam neki stari clanak indexa, pise 20% od iduceg transfera, znaci cistih.
  • NitkoBitan
    29k
    20%cistih +5% za razvojBBB Sibenik

Znaci ispada Dinamu preko 20 milijuna :yikes:
  • Captain America
    20.4k
    Dovedite tog Ojedu, razbijača i lijevog beka i ima da prođemo u EL. Još će nam kolega Orc okrenut janje :cool:
  • db-izbjeglica
    17.9k
    ne vjerujem da bi netko pristao iskeširati 90 000 000 eura i da igrač odmah ne dolazi kod njih.
    previše rizika...čovjek je takva silina i klasa da ga samo teške ozljede mogu onemogućiti u daljnjem napretku.

ne vidim tko je na dobitku ako ostane u leipzigu...

ovi razvijaju igrača koji će im sigurno otići i tako mu dodatno nabijaju cijenu, a već su uzeli 90 milja. ja bi ga prvi stavio na klupu, nije leipzig tamo nekakav klub bez ikakvih ambicija....chelsea riskira da se igrač koji spada u domenu najvećih transfera ikad za obrambenog igrača ozljedi u utakmci protiv tamo nekog bochuma, bez da je ikada zaigrao za njih.
  • Keyser Soze
    14.8k
    Kud prijelazni rok ne traje noš 5-6 dana...
  • NB86
    16.9k

Pisao sam na drugoj temi, chelsi je pristao na ovakvu kupnju jer sljedece ljeto ne bi imali nikakve sanse dobit ga jer ima buyout klauzulu i ne bi mogli novcima izgurat ostale kupce, nego bi ovaj zavrsio u liverpoolu/cityu/realu
  • db-izbjeglica
    17.9k
    Pisao sam na drugoj temi, chelsi je pristao na ovakvu kupnju jer sljedece ljeto ne bi imali nikakve sanse dobit ga jer ima buyout klauzulu i ne bi mogli novcima izgurat ostale kupce, nego bi ovaj zavrsio u liverpoolu/cityu/realuNino Bule

al zašto bi leipzig pristao na to?
    ako ne bude ozljeda, njemu cijena samo može rasti...a ionako imaju love.
  • BBB Sibenik
    6k
    ne vidim tko je na dobitku ako ostane u leipzigu...db-izbjeglica

Leipzig ima polivalentnog mladog igrača a Chelsea zna da može samo još napredovat kroz godinu. Koliko ja znam Chelsea je s Fofanom(75m+bonusi) sve rjesia i u petak je tribalo bit objavljeno! E sad dal ovo možda minja taj transfer nez
  • Mlađi referent
    13.5k
    On ne želi ići ove godine, Leipzig ga ne želi prodati ove godine, a Chelseaju se može dogodit kaj im se već dogodilo s par igrača.. blizu, blizu i iduće godine ti ga netko drugi pokupi
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.