Cilj je plasman u EL i tom lovom te očekivanim porastom vrijednosti igrača, specijalno Biuka, kompenzirati velika ulaganja u ekipu. Načelno dobar plan. Problem je da sve visi na jednom igraču i jednoj ili dvije utakmice. — The Undertaker
Ma kakvi god da jesu ja im zelim sve najbolje u četvrtak.Dao Bog da udu u tu grupu i nesta naprave za nas koeficjent jer je ovo vec postalo tuzno da jedna nogometna sila nema barem dva kluba u Europi.Ono sto me najvise brine, a trebalo bi i sve ostale je to da ak Dinamo u nekoj buducnosti kojim slucajem zavrsi drugi na tablici mi idemo u konferencijsku ligu (naravno ak prodemo kvalifikacije koje isto nisu sprdnja). — Nousername
Konferencijska im ne znači apsulutno ništa,oni ove godine jednostavno moraju biti prvaci ili se neće oporaviti 10 godina financijski.Niti naslov prvaka ne garantira da će se izvući ali to im je jedina šansa. — mniokl
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.