• ZGBhoy
    1.7k
    Ja samo Fifu i NBA2K drmam odkad su PES sjebali.

Ponekad igram Battlefield ili CoD ali i to su sjebali, sve vise guraju na online a ja volim da je dobra priča za igrat
  • Mrvica
    4k
    PES mi je bio draži od Fife i godinama nisam zbog njega peglao Fifu, sve dok su otišli u klinac sa efootball, probao i izbrisao nakon 15 min. Nakon toga uzeo Fifu i eto, fut champion i gubim živce svakodnevno al je zabavno :lol:
  • InatiseSlavonijo
    518

Na zadnji AC Valhalla sam "ostavio" 175 sati života :razz:
  • Dino
    2.8k
    Na zadnji AC Valhalla sam "ostavio" 175 sati života :razz:InatiseSlavonijo

Vjerujem, i ja sad trenutno trosim zivot na Valhallu :lol:

Priče su povezane i nema smisla preskocit 1. dio.Neki tip sa Zapada

Naravno, nisam ni mislio! Pogledao sam toliko gameplaya da planiram prec jedinicu “u jednom dahu”. :grin:
  • Majki2111
    3.3k
    Dvije stvari:

1. Neki dan na plaži u odsudstbu lijepih curka sjetih se scene sa Sjevera di se ekipa skidala zadnje dvije tekme da se maše majicama i kak sam primjetio kako jako veliku večinu tribine čine prsogoli dečkići i u tom montekstu osvrnuo sam se oko sebe na plaži i pogledao malo muškarce i skužio kak niko na plaži nije imo dlake na prsima. Di je to sve otišlo. A ljudi na plaži bili većinom vjenčani roditelji s klincima. Ili genetika ili žene postale zahtjevne pa se muški briju.

2. Baš danas dobio osmijeh na cesti od jedne žene. Išao do dućana i stao na trenutak vidit naljepnicu na prometnom znaku i kak sam slušao muziku na slušalice, nabacio sitno čagicu neku. Ona je primjetila začagala samnom i osmjehnula se. Ja odvratio osmijehom. Eto probajte začagat na ulici pa vam koji osmijeh možda uljepša dan. :smile:
  • og1986
    2.9k
    Majko Isusova...
  • seljak86
    2.6k
    Momci, šaljite slike svojih prsa Majkiju da procijeni vašu muževnost :rofl:
  • Tom vg
    1.1k
    Nije ni sjever što je nekad bio..
  • Neki tip
    21.3k
    8ve77n9hmpcj4lr4.jpg

Majki, jesi to ti?
  • Oluja
    4.5k
    neopisivo mi je drago sto si se vratio. Nemoj ici od nas.
  • serbus
    4.3k
    Nemoj ici od nasOluja

Okolo svuda je tama :)
  • Infinity
    16.5k
    Neki dan na plaži u odsudstbu lijepih curka sjetih se scene sa Sjevera di se ekipa skidalaMajki2111

Nema zena pa razmisljas o momcima? :rofl:
  • Majki2111
    3.3k
    Da al ne u seksualnom smislu. Pogledam sebe kolko dlaka imam i pogledam oko sebe i zapitam se. Nisam peder, ne brini. Samo u zadnje vrijemw tako malo gledam tijela i lica, ta faza nakon kaj faks izmori. Treba malo i na te stvari obratit pozornost. Briga me.
  • Neki tip
    21.3k
    ta faza nakon kaj faks izmoriMajki2111

Ma opušteno, pa svi smo prošli tu fazu. Završiš faks ili makar riješiš godinu i di ćeš šta ćeš, žena nema, promotriš malo muška prsa.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.