• marcio amoroso
    45k
    Klasetina je čovjek.
  • Efes Pilsen
    12.5k
    Koja lakoca kod Livaje, svaka cast.
  • db-izbjeglica
    18.1k
    E moj brodiću...

Čovjek je imao 3 šanse iz kojih bi livaja zabio 5 golova, a on zabije 0.
  • Ali
    2.7k
    Jasno je kad gledas hajduk zasto jakobusic ima osnovni cilj pritisak kroz medije na suce i hns.
    Realno da se suci ne plase i sude prema propisima Livaja bi u polusezoni imao 4-5 zutih sto radi prigovora, sto radi napucavanja lopti sto radi potezanja protivnika za dres. A to bi znacilo cca 6-9 bodova manje u polusezoni a to je borba za 4.mjesto.

A tek kad vidis kolilo dizu mediji litavski duo u nebesa, a ako ti ekipa vec godinu dana zivi od jednog igraca a kad njega nema nemozes ni belupo dobiti onda su sd i trener teske trube
  • Ludovic IX
    9.6k
    Ali jebeno zna držati torcidu na uzici. Luksa, mislim.

Lik bar zna da su za kurac ali prodaje priču.
  • miro
    7.3k
    ali ovaj Varaždin me toliko živcira, pa 5-6 golova su mogli dat do sad
  • seljak86
    2.9k
    Opet ovo "ajmo bijeli ale" sa zapadom :vomit:
  • db-izbjeglica
    18.1k
    20 šuteva već imaju i ne mogu zabiti :monkey:
  • Efes Pilsen
    12.5k
    kakav klub takvi i napadaci.
  • blackbully
    4.6k
    Varaždin 62% lotpe u drugom poluvremenu, 6:2 udarci.
  • db-izbjeglica
    18.1k
    Stanić jede biuka, ni jedan duel nije dobio protiv njega.
  • Infinity
    19.4k
    Kad covjek ovako igra onda nije tesko priznati da je fenomenalan igrac.

A koliko znaci Hajduku, toliko im je i problem. Kako ga nadoknaditi kad ode? Pazite sad ovaj podatak.

Livaja je prosle sezone propustio tri utakmice Hajduka. Poraz kod Tobola, poraz u Sibeniku, remi u Koprivnici. Pretposle sezone, tj. polusezonu koju je bio u Hajduku, propustio je jednu utakmicu, poraz u Zagrebu od nas.

Livaja je od dolaska u Hajduk propustio cetiri utakmice u kojima je Hajduk uzeo JEDAN bod.
  • Zagi
    11.3k
    Brekalo jako dobar.
  • Efes Pilsen
    12.5k
    Pa mislim da je svima jasno, pa i njima da cisto o zdravlju Livaje ovisi koliko ce dugo Hajduk biti konkurentan ove sezone. Naravno, prijelazni rok traje pa postoji mogucnost da ce Litavac iskopat jos nesto, ali s ovim kadrom... Steta sto su Osijek i Rijeka u glibu :lol:
  • xyz
    840

Biuk me počeo podsjećati na Halilovića. U duelu ne može ništa, plašljiv, spor, bezidejan u tim svojim pokušajima driblinga.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet