• Gelipter
    3.7k
    Tram 11 volim i poštujem na temelju svega od prije. Ne smetaju mi uopće toliko Wooovi politički komentari koliko njihova plitkost, klišejiziranost i utjecaj razno raznih teorija zavjere pomiješanih s paranojom. Svakako da neke stvari koje ističe stoje, ali nažalost on to ističe na skroz pogrešan način i tako upravo radi reklamu tim "drugima". Smiješni su mi oni koji pojma nemaju o povijesti HR hip-hopa niti su ikad slušali išta, ali znaju da Tram 11 ne valja oduvijek. To kaj su se sad srozali ne znači da nisu, moglo bi se reći, gotovo rodonačelnici hip hop u Hrvatskoj. Ljudi se mijenjaju i to kaj smo ih mnogi doživljavali kao "heroje" nekad, tko nam je kriv. Najteže je trajati i dostojanstveno stariti pogotovo kad si glazbenik.
    Kaj se tiče toga kaj se sluša i pušta u klubovima u središtima gradova u Hrvatskoj, a posebno mogu govoriti o Zagrebu u kojem živim to je naprosto tragedija i sramota. (Iako je to već stvarno izlizana tema.) Sve se dopušta, Zagreb postaje po puno toga veliko selo već godinama pa se to ogleda i na glazbi. Jbg, odlika kvalitetne glazbe je ionako to kaj najčešće nju sluša manji broj ljudi. Cajke, pogotovo ove moderne, su "zabavne," primamljive", kako bi rekao naziv jedne pjesme Tramovaca "Udri brigu na veselje", produkcija je odlična, veliki je novac u igri, potenciraju se svugdje, mladi su pomodni vjerojatno kao nikad, platforme tipa YouTube ih samo ukalupljiju i zaglupljuju kaj se glazbe tiče. Ipak, jebena ćirilica u središtima naših gradova u vidu takve glazbe je veliki kulturni posrtaj i sramota.
  • marcio amoroso
    37.2k
    u0ji814wefyn7ck5.jpeg

Nisam znao da danas igraš. Sretno u Baselu @Crusades1986
  • Crusades1986
    13.1k
    :lol: dat cu sve od sebe da skinemo skalp velikom Baselu
  • Neki tip
    21.3k
    3bsy2bec1f8ftocr.jpg

:blush: :lol:

Mogli bi s Đapićem na magisterij.. :razz:
  • Krizy
    45.9k
    Mislili da sam učio za ispit pa prepisali, na kraju padamo svi (0-0) :rofl:
    Od 80 predviđanja, 15 je stavilo 0:2 Drmić
  • SAS1987
    14.9k
    dat cu sve od sebe da skinemo skalp velikom BaseluCrusades1986

Molim te nemoj. Kladio sam se svim što imam na Basel.
  • bbb medimurje
    3.3k
    Ekipa moze pomoc? Se netko tu kuzi u aute a jos bi bilo bolje ak je automehaničar
    Jucer sam bil na tehnickom i veli mi da su mi kocnice 'na knap' i sad vidim rezultate
    Uglavnom posao sam ali mi nije jasno da je ovo ovak lose a radi se o prakticki novom autu
    Hyundai i20 2020. 36000
    Savjeti? r5x13n5gd1vztcti.jpg
  • Mr Anderson
    8.7k
    Pa promijeni pločice svakako. A majstor će ti usput vidjeti kakvi su diskovi, jel treba i njih mijenjati.
  • bbb medimurje
    3.3k

Mislis da bi mi garancija to priznala?
    Auto je 2 godine star, jos 3 je pod garancijom
  • db-izbjeglica
    15.7k
    To je kao da ti pod garanciji ulazi zamjena ulja ili brisača. Takvo što je uobičajeno održavanje auta. Garancija ti vrijedi za kvarove...

Ako se voziš po gradu, često kočiš, stani-kreni...mogu se diskovi i pločice istrošiti nakon 40 000 km, ništa pretjerano čudno. Pogotovo pločice!
  • Mr Anderson
    8.7k

To je potrošni materijal, garancija ne pokriva. Mislim da je tako.
  • bbb medimurje
    3.3k

Cudno mie zato jer je zahvaćena samo jedna strana auta
    Dosta se vozim po brijegovima tak da tu imam dosta kocenja
    Znaci velite da je moguce makar auto ima 2 godine tek
  • reziser
    6.9k
    na redovnom ovlastenom servisu ti skoro svaki put kazu za pločice da su ustrošene i debelo ti to naplate. Savjet, uzmi sam pločice i zamijeni u bilo kojem servisu, proći ćeš puno jeftinije.
    Iako ti garantiram da bi s ovim pločicama izdržao do slijedećeg redovnog...
    pločice ne ulaze u garanciju
  • bbb medimurje
    3.3k

Ma jasno, nebi ja sad to mijenal sam tek tolko da znam
    Ali mislim da onda ak zamjenim u nekom ovak servisu mi vise nebudu priznali garanciju
  • Mr Anderson
    8.7k
    Pa, tu si mislim u pravu. Znam da dok je meni bio auto pod garancijom morao sam redoviti servis isključivo kod njih raditi. Pošto garancija ne pokriva pločice ne znam jel bi ti radili probleme ako ih negdje drugdje zamijeniš.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.