brkljača — plavi67
- O ovoj tekmi i Europi: proći ćemo ovo, ako nikako onda na mišiće. Igraći su još umorni, neki fale, nisu još ufurani u cijelu sezonu jer forma nije tempirana za ovaj dio sezone i to pridonosi lošem dojmu. Protiv Ludogoretsa će biti ozbiljniji pristup jer ćemo ih ozbiljnije shvatiti i to ćemo isto proći, ne brinem previše. Ono što je problem je što mi nemamo što raditi u Ligi prvaka, a ono čega se bojim je da s Čačićevom igrom nemamo kaj raditi ni u Europa Ligi. Nije to više liga kakva je bila nekad, od prošle sezone u njoj su samo ozbiljne momčadi a mi izgledamo jako neozbiljno. — Bosskovitz
Mislim da se tu radi o nekoj komfor zoni koju im on dopušta. Drugog logičnog objašnjena nema — marcio amoroso
nesumnjivo im je lijepo u Dinamu i sigurno su dobri igrači, ali stvaraju loš mentalitet momčad — Bosskovitz
Mozda je Upravi cilj osvojit Konferencijsku Ligu samo mi nismo jasni te Vizije...... — ZGBhoy
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.