• Infinity
    16.5k
    U Dodikovom entitetu pazi na ograničenja brzine, policija obožava kažnjavati, provjereno.Mladen

Najveca mana RS-a. Kroz Doboj 50-60 ogranicenje. Predjes Usoru i odmah je 70. Kroz Tesanj, Maglaj, Zepce i Zenicu uglavnom 80. Nema sad vise ni zastajkivanja zbog radova na autoputu, do neki dan je bilo. I put je dobar, ako nema guzve moze se voziti brze. Sve kamere imas na BiHAMK-u. Fiksne u Sijama i Brankovicu ne rade. Imas jos dvije pred Zenicom, a vec prije ove druge se ukljucis na autoput.

U RS-u policiji ne nuditi mito, uglavnom prodjes jos gore :lol: Isto tako se paziti 'crnih bandera', to su nove kamere koje snimaju brzinu, registraciju i koristenje telefona. Ima ih samo u RS-u.

Razlika izmedju policije u RS i FBiH je takva da u RS zbog presijecanja pune linije pri izlazu s neke pumpe popusis maksimalnu kaznu, a u Federaciji npr. kod Almya u Zenici imas duplu punu, mozes ju presjeci i nece te ni pogledati, a i jako su 'nagodni'.
  • Mladen
    24

Najveca mana RS-a.

Iskreno, mogu se sjetiti i većih...i nemaju toliko veze s prometom i turizmom...:rofl:
  • Infinity
    16.5k
    Ja sam mislio samo na promet :grimace: Naravno da imaju puno vecih mana.
  • Papastrumf
    12.9k
    U RS-u policiji ne nuditi mito, uglavnom prodjes jos gore :lol:Infinity

To je nešto novo? Pa tamo policajci i žive od mita. Do sada niti jednu kaznu nisam platio u RS, sve je bila "nagodba", a zaustavljali su me bome.
  • Infinity
    16.5k
    Ja sam dva puta pokusao i pokajao se :rofl:

U FBiH se sami ponude da uzmu, pa tako ako nisam uredan cekam da traze il nek pisu. Hvala Bogu pa su kazne uglavnom 40-50KM, platim 50% u roku osam dana. Mito je cvaja, dodje mi na isto, a vise volim dati u budzet nego njima.
  • Eduardo
    20.7k
    TRAM 11 u ratu sa Splićanima :smile:
    n8fqcxujk28kbadn.jpg

"Split je otkazan zbog tehničkih problema. Svi koji su kupili karte mogu ih vratiti i uzeti lovu nazad", objavio je sastav na svojoj Facebook stranici te uputio ljude koji su kupili ulaznice gdje mogu tražiti povrat novca.

Dva dana nakon toga objavili su link na svoju pjesmu PŠK.

"Jeben vam je grad kad samo trap cajke i jugo sranja imaju publiku, klubove i orjuna promotore, a sve normalno pljujete, naša sućut i pozdrav iz Hrvatske"
    u7kdyocj65j3d7o9.jpg
    8pwyyritfgggwhd1.jpg
  • Infinity
    16.5k
    Zasto misle da ce ikoga dotaknuti u mjestu gdje prodaju 15 ulaznica? I onda spika o hrvatstvu. Nisi dovoljno velik hrvat ako ne slusas odredjene bendove :rofl: Ja da sam glazbenik i da negdje prodam 15 ulaznica, poklopio bih se usima i sutio.
  • Efes Pilsen
    8.5k
    Zapravo rade sve ono za sto prozivaju nevladine udruge itd. Izbacio si album, dobio si reakciju i sad mora bit za tebe dio kolaca koji vise ne postoji. Lijepo je rekao Vojko, "stari" reperi se moraju prilagodit inace nece dobro proci, pa makar te zvali prodanim.
    Slusao sam ih nekad davno, zapravo ponekad znam upalit Jedno i Vrucinu gradskog asfalta (zaista rijetko). Preslusao sam album kad je izasao zbog kontroverzi i nije me bas "napalilo" da ih opet slusam.. proslo vrijeme
  • Tom Hanks
    3.2k
    Tram 11

"Kako vam ga je debeli sa imbexa stavio hahahahah Probudio je svojim pimpekom sve pušiće,orjunu, partizane,četnike i jugose. Uvaljo vam je "tovari purgeri jug sjever" jugo spiku tako jako ,da se i tzv. desničari javljaju i vrijeđaju,pošto misle da smo srali po nogometnom klubu hahahahahahah
    Nema veze, Tram nije pao ni kad su pupovci i plenkovići skupa napadali ,tako da neće ni sada. Isto tako nitko Dalmaciju ( dio HRVATSKE ) nije spominjao već Split i stanje vezano za koncerte. U jednom Zagrebu gdje ima duplo više leftstapo jugosa nas nisu uspjeli isti sjebati, za Split nažalost to ne možemo reći. Kad voditelji klubova i kao menageri rade anketu vezano za vaš koncert,onda znate da nešto ne štima u gradu. Sigurno nismo prozivali fanove,publiku i stanovnike grada,ako neki osjećaju da jesmo mi se ispričavamo na nesporazumu. Jedno smo sigurni, da je debeli sa imbexa isfuro odlično jugo spiku sa mržnjom jug sjever, mnogi su to popušili nažalost.
    Do neke nove uzbudljive epizode 1 i 1 Lp i Hvala"
  • Nino Bule
    14k
    Ne znam koliko su prodali karata i je li to razlog ili nesto drugo za njihov facebook post , ali cinjenica je da muzicka ponuda sve gora i gora, i da je za to kriva i publika. Ja mislim da u beogradu ima raznolikija ponuda muzike nego na nasoj obali, a ni zagreb ne kaska po istocnon melosu.
  • Mali Zeus
    14.1k
    Potpuno su pukli likovi.
  • Mlađi referent
    12.3k
    Tram 11 je u slobodnom padu. Ljudi su trenutno najveće smeće na sceni, jednostavno su pukli

Za Targeta ne znam, ali ovaj drugi, agresivniji dio dvojca je 100% deklarirani ravnozemljaš. Paranoičan, agresivan, mizeran.. Čovjek od 50 godina baca fore tipa “pušići”, ove fore o hrvatstvu, a čovjek SDPova pudlica, ajme ajme
  • db-izbjeglica
    15.7k
    Na estradi i općenito medijskoj sceni ima ljudi koji su pukli koliko god hoćeš...

Poprilično su nebitni, čak ni sa tim provokativnim albumom nisu postigli ništa bitno, ali medijima ne paše spika koju prosipaju pa to svejedno moraju popljuvati...
  • Mlađi referent
    12.3k
    Za ogroman dio estrade me zaboli, za ekipu tipa Tram 11 ne jer su mi nekad bili heroji

Šteta što su okaljali sve kaj su prije napravili, sad su dežurne lude
  • Keyser Soze
    10.5k
    Pa Woo koristi službeni profil Tram 11 na fejsu i komentira svakakve gluposti o "jugočetnicima", "komunjarama" i ostalim izdajnicima jel... Meni je žao da čovjek od 44 godine tako plitko razmišlja i vjerojatno sanja o takvim likovima, mislim da ni Targetu nije ugodno pored takvog tipa.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.