• Neki tip
    21.3k
    Ne bi mi smetao imidz crne legije, ako nista uvijek su imali vrhunsku estetikuNino Bule

Sjetio si me na jednu anegdotu..

Ko klinci smo ispitivali baku jednog frenda "tko je bio bolji, partizani ili ustaše..".

No ona se nije u odgovoru puno zamarala sadržajem, samo "estetika":

"Partizani!? Zmazani, poderani, fuj.. Ustaše su bili puno lepši dečki. To sve visoko, podšišano, u onim lepim uniformama, krasni dečki!"

:monkey: :lol:
  • Somport
    570
    Nisam inače za iskorištavanje motiva grupe, ali ovo je presmiješno da ne podijelim s vama na zadovoljstvo. Lagano može i u shit of the year kategoriju ali otom potom (P.S. od 46. stranice počinje) :rofl:
    Attachment
    josipa_fostac_-_diplomski_rad (7M)
  • masacusec
    4.4k
    Koji je ovo k???
  • Mali Zeus
    15.1k
    Nisam inače za iskorištavanje motiva grupe, ali ovo je presmiješno da ne podijelim s vama na zadovoljstvo. Lagano može i u shit of the year kategoriju ali otom potom (P.S. od 46. stranice počinje) :rofl:Somport

Ovo ću si isprintati i čitati prije spavanja.
  • Neki tip
    21.3k
    BBB inspirirani ručnim vezom i podvezivanjem donjeg dijela hlača u Slavena..

Eto, ne drvim ja džaba o identitetu.. :grin: :rofl:
  • Mali dioničar
    16.6k
    Hulslav je uvjerljivo najljepša kolekcija.
  • flexXy
    2.5k
    nitoc6vzmxc26c3x.png
    0gjfmru83ult2ba2.jpg

Necemo se lagat, ovo dva outfita bih isfurao na neko gostovanje, neka bjeze svi pred nama
  • Imamo Dinamo
    3.8k

Prvi nije toliko los, drugi ni za zivu glavu
  • dzg717
    1.1k
    ahahhahahahahahaha dajte nam ovo za gostovanje
  • Neki tip
    21.3k
    Kad se bude ovo radilo u shopu dajte pls i ovo, ali crna dakako:

cmgll7j4rs8u4ofu.jpg
  • Somport
    570
    Hulslav je uvjerljivo najljepša kolekcija.Mali dioničar

Evo i daljnje objašnjenje, ako koga zanima: d9bpt7p6gii0sy4c.jpg

Znači, ne možeš bolje tempirati uz ovo sranje oko "zabrana" kapuljača :rofl:
  • miro
    5.2k
    "Partizani!? Zmazani, poderani, fuj.. Ustaše su bili puno lepši dečki. To sve visoko, podšišano, u onim lepim uniformama, krasni dečki!"Neki tip sa Zapada

ovako je isto moja pokojna baka pričala
  • db-izbjeglica
    16.3k
    baš smo neki dan frend i ja pričali kako većina fakulteta sve više gube smisao i da uskoro 90% diploma neće vrijediti više od diplome koju klinci dobiju za sudjelovanje u nekoj igraonici koja se nalazi u sklopu trgovačkog centra.

ovakvo što je još jedan dokaz toj teoriji....
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.