• BBB Mataa998
    1.9k
    @Mali dioničar
    Uz duzno postovanje ocigledno je da pojma nemas kako stvari funkcioniraju u nogometu. Kolicina gluposti koju si izrekao ovdje je fascinantna a ocito ne znas ni kako stvari funkcioniraju kod pregovora. Otac je postupio perfektno i naravno da ces za velikog talenta traziti da klub zna sto ce s njim i koji im je plan na godinu dvije i pet. Naravno da je malom san da igra u Hajduku i da bude legenda Hajduka ali nekog drugog Hajduka. I nemam nista protiv toga sve dok daje zadnji atom snage za Dinamo,sve dok je primjer nogometasa i postuje vrijednosti koje mora igrac Dinama postivati. A ne bih imao nista protiv ni da bude jedan od najvecih koji su igrali u Dinamu pa makar on bio u dusi Hajdukovac.
  • xavier
    12.1k

Pa nitko nije ni rekao da je dobio obećanje minutaže od Dinama nego da je bilo suludo očekivati da je dobije od Hajduka što je tražio.
  • maddaddam
    2.9k
    “Rekao sam im da sam svjestan da mi očito ne mogu garantirati minutažu, ali za mene nije prilika tri utakmice po sedam minuta pa posudba u Solin. Daj mu kontinuitet pa ga vrati u Benkovac ako on nije taj”.
  • Nino Bule
    14k

"Predložio sam im tri kontraponude. Prva je bila da mu garantiraju da će igrati iako sam znao da je to nemoguće očekivati .... Druga je bila bez garancija, ali uz plaću od 60.000 kuna mjesečno ...
    Treća je bila da se nađemo negdje na pola od tih 60.000 kuna plaće i dvadeset posto od eventualnog transfera"

Po meni sasvim korektno, ako se pristaje na 15k kuna sto je mizerija za top talenta, onda neke garancije da si u krugu prve ekipe i da se nece dovest dva pojacanja na njegovu poziciju moraju postojat. Sta on sad pristane na 15k kuna i u roku 6 mjeseci bude 4. ili 5.-a opcija na svojoj pozciji, onda bolje otic za vecim parama i bit cetvrta opcija i probat se izborit za minute.
  • Eduardo
    20.7k
    Samo ću vas upozoriti za dobrobit svih da u nastavku rasprave pripazite na ton i izraze kojima ćete se obraćati jedni drugima.

Držite se civilizirane rasprave i pažljivo birajte riječi koje ćete koristiti, nema potrebe da se ide ispod pojasa.
  • Jurki
    12.3k
    Po tom tekstu iz Germanijaka stari Brkljaca nije trazio od Dinama minutazu nego plan i program za malog kaj je cisto ok. Jedino koja je razlika kaj oni dole nemaju plan i program pa je trazio minutazu u prvoj ekipi. Stari mozda je seljacina al je dobro procijenio da ce mali dolje propasti.. referiral se na neke kojima je bilo receno da su projekti pa su nestali s mape. Pa niko nije tak glup da ocekuje mjesto startera u prvoj ekipi vec da zna kaj bu klub radio s malim u buducnosti.
  • Nino Bule
    14k
    I opet naglasak trazio je garancija samo u slucaju da potpisu za 15 000 kuna kolika je bila hajdukova ponuda, bez ikakvih garancija su bili spremni potpisat za 60 000, sto po meni nisu neki suludi zahtjevi. Njima je eduok primao 500k eura pa su mu polomljenom produzili ugovor i sad prima 300k eura, ne sjecam se kad je zadnji put na terenu bio.
  • NitkoBitan
    18.6k
    Po tom tekstu iz Germanijaka stari Brkljaca nije trazio od Dinama minutazu nego plan i program za malog kaj je cisto ok.Jurki

Stari mu je seljak iz neke pripizdine kakav je on plan i program trazio haha. Zeli se preko malog osigurat za cijeli zivot i to je u redu samo sto naravno nece direktno priznat pogotovo ne preko medija.
  • maddaddam
    2.9k
    Držite se civilizirane rasprave i pažljivo birajte riječi koje ćete koristiti, nema potrebe da se ide ispod pojasa.Eduardo

Gle cuda, krenulo je od moderacije :cool:

Drkate na likaMali dioničar
  • Mali dioničar
    15.9k
    U startu je diskutabilno to da je odmah nakon potpisivanja ugovora s Dinamom išao u medije.

Da li je prelaskom u Dinamo postigao svoj cilj ako mu je cilj da mu dijete napravi nogometnu karijeru?

Ako ga je ostvario čemu onda izlazak u medije?

Znači lik izlazi u medij jer se OPRAVDAVA.

Opravdava se jer je mali otišao u Dinamo.

Znamo zbog čega se opravdava pa je došlo do čuvene rečenice “meni i mom sinu je san da on zaigra za Hajduk”.

Dakle nikad neću povući rečenicu da svatko tko dolaskom u Dinamu ima za potrebu opravdavati se ikome i izjavljivati da mu je san igrati za najvećeg rivala Dinama neka ODJEBE od Dinama i kupi prnje.
  • BBB Mataa998
    1.9k

a oprosti jel se mora biti iz centra Zagreba da bi imao pravo na rijec i na svoje “ja” ili je to sto si sa sela razlog da nemas pravo postavljati nekakav uvjet kad se radi o vlastitom djetetu koje je na putu da bude uspjesan u necemu gdje moze osigurati miran zivot sebi,svojim roditeljima i siroj obitelji? A dijete je treenutno u najbitnijoj fazi karijere gdje se lomi da li ce on biti taj ili ne…
  • Eduardo
    20.7k
    nema potrebe da odgovaraš na relativno mirno upozorenje i dodatno pališ vatru koja ionako tinja.

Napisano se odnosi na sve pa i na moderaciju, nema svetih krava, tako da ovim postom stavljamo točku na ovu mini raspravu. :up:
  • Nino Bule
    14k

Pa tako napises odma a ne "kamioni novca za neafirmiranog igraca", "sramotno da trazi minute" itd. Tvoj prvi komentar i ovo sad su dvije razlicite price
  • Jurki
    12.3k
    Stari mu je seljak iz neke pripizdine kakav je on plan i program trazio hahNitkoBitan

Po tome kak pise, mali ima agenta i zgleda taj agent savjetuje starog kak da se postavi za dobrobit svojeg djeteta. Ne ulazim u to kakva je osoba jer covjeka ne poznam. Ali ocito je dobro informiran kak stvari funkcioniraju u nogometu. Ugl malom nek je sa srecom i nek napravi jebenu karijeru u Dinamu i nek bude nosioc repke za 4-5 godina..
  • Bosna86
    11.7k
    Pa možda zato sto ga po društvenim medijima razapinju, nema lika dole da mu se nije spomenuo majke, mali vjerovatno može zaboraviti pojavljivanje u Splitu par godina… Ova izjava i cijeli intervju je čista samoodbrana… Kiks je napravila Dinamova PR služba koja je morala znati da će ovaj izaći u medije i na vrijeme ga upozoriti
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.