• Imamo Dinamo
    3.7k
    Ako ga je ostvario čemu onda izlazak u medije?Mali dioničar

Zato kaj mu obitelj prolazi kroz kalvariju.. gdje god tko stigne popljuje njega, maloga i obitelj. U toj situaciji, tko se nebi branio?
  • Ali
    2.2k

[quotei]zjavljivati da mu je san igrati za najvećeg rivala Dinama neka ODJEBE od Dinama i kupi prnje.[/quote]

Pa ti si izgleda veliki dionicar, kad tako odlucujes gdje bi trebao decko koji jos nije imao priliku ni istrcati za juniore dinama...

Sa ovakvim pristupom kao da si u nadzornom naseg hajduka i njihove udruge...

Mi smo kulturni dinamovi navijaci koji zelimo svakome dobrodoslicu u plavi dres, bez obzira da li mu je otac igrao u dinamu ili je poljoprivrednik iz dalmatinske zagore koji navija za hajduk.

A zasto je izasao u medije, zato jer mu je tesko nositi se sa lazima licemjera u uoravi hajduka i koji su ga u medijima i netreba zaboraviti ni ulicu koja lako moze potegnuti nakon sto je ovome meta na celu svakav potez...
    A nudili su mu manje nego sto danas ima dinamov pionir dakle u15... i ovaj je pohlepan jer bi trebao pristati da mu sin igra za te novce do svoje 22godine ???
  • Mlađi referent
    12.3k
    Ali tovari su Brkljaču izbacili kad, u drugom mjesecu iz ekipe?

Mislim da je to pokazatelj da je iza kulisa bilo uistinu ozbiljnih stvari. Ne znam nijedan klub da bi juniora otpisao 6 mjeseci prije jer ne mogu nać trenutno dogovor. Pa nitko ne stavlja igrača na klupu već pokušavate nać rješenje, pola godine je ogroman period.

Ili je struka tovara toliko glupa pa im je ovo modus operandi ili su im stvarno osjecajcici bili povrijedjeni kad je otac Brkljača odj*bao njihovog suradnika
  • Mali dioničar
    15.9k
    Pa tako napises odma a ne "kamioni novca za neafirmiranog igraca", "sramotno da trazi minute" itd. Tvoj prvi komentar i ovo sad su dvije razlicite priceNino Bule

Apsolutno je logično da se svaki igrač, njegov agent i roditelj nada minutama na terenu kao što je apsolutno neprihvatljivo davati bilo kakve garancije od strane kluba za tako nešto.

Svaki klub koji bilo kakvom Zvonareku, Haliloviću, Kapulici ili Brkljači garantira minute unaprijed za početak ne cijeni trenera.

Tko uopće može znati tko će biti trener Dinama u trenutku kad Brkljača bude spreman za seniorski nogomet? Ali eto tko god da bio trener dobit će ceduljicu “Brkljači smo obećali minutažu i on ti je zadan igrač.” Pa svaki ozbiljan klub bi valjda angažirao trenera koji ima svoju viziju i ne nametao mu “projekte kluba”. Recimo Bjelica je očigledno poderao papir sa sugestijama i napravio europski iskorak čim “projekti” kluba nisu morali skupljati minutaži, bildati si vrijednost na transfermarktu, a za rezultate ko te pita.

Od trenutno stožernih igrača ni jedan nije bio ničiji projekt. Ademiju ne da se nije garantirala minutaža nego je poslan na kaljenje u Lokomotivu, a Oršića si jedva mogao pronaći na mapi zagrebačkog nogometa. I veći su Dinamovci i legende kluba od brojnih “projekata kluba”.

Opet legitimno je da neki ljudi imaju kristalnu kuglu pa znaju da Brkljača u Dinamu neće dobiti 3 puta po 15 minuta nego valjda 10 utakmica u kontinuitetu.

Eto, Bulat ih nije dobio, ali Brkljača će ih valjda dobiti.

Da ne velim da je sam transfer fina dimna bomba za loše rezultate juniora koje Hajduk zadnjih nekoliko godina dobiva. Uz sve spike kako “nije bitno, naši juniori igraju za dvojku…” ipak je očigledno nekome bitno kad se rade transferi u cilju pokazivanja nekakve superiornosti.

100x su mi draži transferi afirmiranih ljudi tipa Mujčin ili sirovih igrača tipa Mandžukić koji dodju bez puno pompe, nikome se ne ispričavaju jer su došli u Dinamo nego vele “došao bih i pješice” i onda nešto daju klubu.
  • Oluja
    4.5k
    Sto se mene tice mali nek bude najveca tovarcina u dusi, nek dalje sanja igrati za magarece stado ali nek im iz inata i u svrhu dokazivanja svaki put uvali po 1-2 gola.
  • Nino Bule
    14k

Minute u dinamu mu nitko ne garantira, ponavljam treci put hajduk mu je ponudio 12 (dvanaest) tisuca kuna, za te pare uvjetovat da si u krugu prve momcadi je sasvim ok. Trener ne dovodi igrace, stavlja ono sta ima, ne moze mu nitko naredit ovaj mora imat toliko i toliko minuta, ali isto sd nakon potpisivanja brkljace u dogovoru s njim ne dovodi na njegovu poziciju 2 igraca nego je on taj koji konkurira i nek se izbori za minute. Na kraju krajeva to je i posao sportskog direktora, da planira momcad i da radi prostor da se integriraju top talenti u prvoj momcadi. Nisu sigurno ni u dinamu ili ajaxu isplivali top talenti jer su na treningu bili bolji od prvih 3 opcije ispred njih. I za njih se radio prostor da budu druga opcija, ulaze, skupljaju iskustvo i da se procjeni "jesu li ili nisu". Na kraju krajeva drasticne su razlike između klubova koji su uspjesni u stvaranju igraca od top talenta i onih klubova koji to ne rade/ne znaju, iz ove price mi je puno jasnije zasto u hajduku taj dio jako steka.
  • Mrvica
    4k
    Bio seljačina ili ne čovjeku je očito dosta. Od negativnih komentara po društvenim mrežama, sigurno neće mirno hodati Splitom i dalmacijom općenito, bit će pljuvanje po malom gdje god ga sretnu. Po priči kad je uletio Dinamo, mali se sam trebao hraniti jer su ga odbijali poslužiti, kuhati mu ili šta već. ''prijatelji'' su ga se odrekli, brat mu je dan prije dobio obavijest da ne ide na turnir jer NE SMIJE ići. I šta bi čovjek trebao, pokrit se ušima i šutit?? Normalno da je htio izvući što više za svoje dijete, kao što bi i svatko od nas to napravio. Tražio je novce?? Normalno da je tražio novce, ali sigurno ima talenata koji su dobijali i više novaca od toga šta je on tražio. Pitao je za neki plan i program u vezi razvijanja vlastitog sina, šta je dobio? Nije dobio ni a ni b. Po tome šta on kaže posuđivao je novce da bi mogao voziti sina na treninge, držao je štandove sa povrćem tako da očito nije dobrostojeći, tako da ta priča sigurno drži vodu. Znači borio se da mu dijete ide na treninge i da napravi nešto od sebe. I sad ga se razapinje da je seljačina jer eto želi osigurat sebe i svoju obitelj? Ako je istina to šta se sve izdogađalo i to koliko se borio da ne bude ''sine ne možeš trenirati jer eto roditelji nemaju mogućnosti'' neka je tražio od njih šta je tražio.

A to da mu je san igrati jednog dana za Hajduk, a šta sad što je to izjavio? Očito cijela obitelj navija za Hajduk i bilo bi im drago, nije ni prvi ni zadnji očito koji igra za Dinamo a navija za Hajduk i obrnuto. Dok momak gine na terenu za Dinamo, dok se pokazuje kao dobra investicija a ne jedan od promašaja, ja osobno mu želim sve najbolje u karijeri i da kao šta je rečeno bude jedan od nositelja u repki..

Ispričavam se za roman..
  • Captain America
    17.9k
    Njima je Niko Kranjčar na predstavljanju reko da će bit zauvijek dinamovac i oni su tad to normalno prihvatili. Pito bi Livija, Luku, Vrsaljka... za kog su navijali ko klinci. Bitno je da oni ko igrači našeg kluba daju krv svoju za plavu boju i stvarno im nitko ne bi trebo zamjerat mladenačke navijačke preferencije.
  • Nino Bule
    14k

Stari nije najpametniji i nemas sta samoincijativno govorit o ljubavi prema hajduku i vracanju u hajduk. Po malog bi najbolje bilo da zabrani starom vise izlaske u javnost sad kad je iznio svoju stranu. Ne treba mali krit sta je ako ga pitaju novinari, a hoce, kazes odrastao sam ko hajdukovac i ne bi vise o tome. Ove price volimo hajduk i zelimo se vratit dole bez da ga je itko ista pitao ne treba trpit, nadajmo se da je pametniji od starog
  • db-izbjeglica
    15.7k
    Ja baš mislim da je top što je stari izletio u javnost s tim, da vodim dinamo ja bih mu to savjetovao...i još bi mu dao lovu za potencijalne sudske troškove.

To dolje je hrpa debila, njih najmanja sitnica može posvađati i destabilizirati. Pa nije bzvz ona stara latinska poslovica "divide et impera" :lol:
  • NORTE
    12k
    nikad ne bih dovodio navijače Hajdukamiro
    Mali je jedan od najvećih nogometnih talenata u svijetu.
  • BBB Mataa998
    1.9k
    Sva sreca pa godinama vec imamo rezultat iza sebe. Ovakve rasprave samo pokazuju da i u nasim redovima ima istih ljudi sa istim razmisljanjem kao sto su oni likovi iz udruge NH i ostala kompanija… Jedina razlika je sto mi imamo rezultat pa su takvi u nasim redovima veoma tihi i ne mogu isplivati na povrsinu.
  • superhik
    11.1k
    :rofl: on se sam javio
    iea40udaim1hmp7w.jpg
  • Krizy
    45.9k
    Nije im smetalo kad su doveli Špikića, Pršira i Kovačevića (iz Rijeke), koji su kao juniori imali 7 tisuća eura a Letica branio za 12 tisuća kuna. Ti juniori su imali više i od Juranovića i Bašića koji su bili u prvoj momčadi, te više od ostalih juniora Hajduka te više nego im je Dinamo tad nudio.
    #pravednici
  • Neki tip
    21.3k
    hahaha, ovo je genijalno..

Nitko ga imenom nije spomenuo, ali se prepoznao u riječima za koje demantira istinitost.. :chin: :lol:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.