• Nino Bule
    14k

Pa nitko ovdje nas ne komentira da je njegov stari i on neki super likovi, poanta mog prvog posta a i cini mi se svih narednih komentara je da hajduk jako lose radi sa svojim talentima, a on i otac mogu bit najveca smeca i cigani, to je potpuno van poante
  • Mlađi referent
    12.3k

Ne drka nitko na nikog, već se radi o realnosti.

Posao s malim je odradio kako i treba, a je li idiot kaj izjavi ovak nekaj, naravno da je.. gdje ti vidiš drkanje na nekog?
  • Mali dioničar
    15.9k
    e ti vidiš drkanje na nekoMlađi referent

Vidim da izjava nikoga ne smeta. Kaj se mene tiče neka odjebe i on i mali natrag u Hajduk.

Nije morao izjaviti da je navijač Dinama kad nije. Mogao je reći “nadam se da će mi sin igrati Ligu prvaka.”

Rekao je “san mi je da sin igra za Hajduk.”
  • Nino Bule
    14k
    Izjava me smeta, jel se svi moramo po tome izjasniti ili cemo anketu napravit da bi bio zadovoljan ?
  • maddaddam
    2.9k
    Koliko je samo talentiranih klinaca otislo iz hajduka u zadnje vrijeme, valjda su svima starci seljacine, dok su luksa i nikolinekikuracus proglaseni blazenima.

Kapulica je mozda i bolji ulog od Brkljace.
  • Mali dioničar
    15.9k
    moramo po tome izjasniti ili cemo anketu napravit da bi bio zadovoljan ? ↪Nino Bule

A zašto bih ja morao biti zadovoljan nečijim stavom?

Valjda nije zabranjeno iznijeti stav suprotan većini.
  • miro
    4.7k
    Loš početak priče oko Marka, a već sam i sebi dosadan s pričom kakoo nikad ne bih dovodio navijače Hajduka....Usprkos tome, dečko je sada tu i dio je nas. Želim mu sve najbolje, da se uspije skoncentrirat na nogomet i dokaže da vrijedi svih onih procjena skauta. Dobrodošao!
  • Mlađi referent
    12.3k

Pa jedino tko se ovdje zapjenio i počeo pričat o drkanju si ti, onda tebe trebamo pitat, je li zabranjeno neslagat se s tobom?
  • Nino Bule
    14k

Smijes iznjet stav suprotan vecini samo su ti razlozi vrlo glupi pa je zato doslo do rasprave, stari moze bit debil a istovremeno da je i hajduk pogresno postupio prema njemu i sinu.
    Zapravo vjerovatno ni nemas neki suprotan stav ako ti je jedina upitna stvar to sto je rekao da bi se volili jednog dana vratit u hajduk, takve izjave smetaju svakom navijacu dinama.
  • Mali dioničar
    15.9k
    je li zabranjeno neslagat se s tobom?Mlađi referent

Jasno da nije. Ne slažeš se i bok.
  • Klenx
    5.8k
    Rasprava starog Brkljače i tovarska priopćenja su za HNL temu
  • Markelo
    2.7k
    Djeluju mi kao familija koja nema puno pa je sve karte bacila na malog. Očekivano, stari se bori za svog sina.
  • xavier
    12.1k
    Vi svi o novcu, a @Mali dioničar pokušava objasniti da ne može nitko sa 17 godina "tražiti" minutažu ni u Slavenu, a kamoli u Hajduku. Kome možeš "obećati" minute? Samo onom koji to neće ni tražiti jer zna da ne možeš bez njega.
  • Zagi
    8.3k
    Po članku od Dinama nikakvo obećanje minutaze nije dobio pa prema tome nije ni na tome insistirao.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.