• NORTE
    27.9k
    Za Cibonu sad i ima neke nade i možda nešto ozbiljnije uspiju napravit, ali pitam se kakvu će momčad imat u idućoj sezoni, s obzirom da trenutno praktički nemaju nikog.
  • doubletrouble
    2k
    Delija u polufinalu PFL-a

Iskreno, nisam impresioniran Delijom u ovoj sezoni. iako je u svakoj borbi, cini mi se, ostvario pobjedu, ali protiv kakvih boraca...

delija mi je jedan od omiljenih nasih boraca, ali nisam neki optimist u slucaju njegovog odlaska u UFC ukoliko dođe do toga
  • Keyser Soze
    21.3k
    Šteta za onaj lom noge, nije isti borac nakon te ozljede.
  • Keyser Soze
    21.3k
    ‼️3. KRUG OTVOREN‼️

S obzirom na vrlo malo vremena kojeg naša Cibona ima, a pogotovo što se sljedeća sezona mora početi pripremati praktički od početka srpnja, otvaramo i posljednji krug uplata te pozivamo cijelu javnost da se priključi našoj kampanji! Još jednom hvala svima na dosadašnjim i budućim uplatama...
    HHC

Podaci za uplatu ⬇️
    Udruga MI SMO CIBONA
    IBAN: HR5623600001102888683
    Zagrebačka banka d.d.
    Trg bana Josipa Jelačića 10, HR – 10000 Zagreb
    SWIFT: ZABAHR2X
  • masacusec
    8.3k
    Mišljenja sam da je Delijin odlazak u UFC prošlo svršeno vrijeme. Na koncu, dečko ima već 32 g. i vjerujem da mu je bolje tu gdje je...
    OK je lik, no mislim da se nebi dobro proveo u UFC-u.
  • Mališan
    1.9k
    Nik Titanik napiso da skoro nijedan bivši igrač Cibone nije financijski pripomogao akciji. Od toliko igrača u zadnjih 20-ak godina kojima je Cibona bila odskočna daska za milijunske ugovore da baš nitko nije podržao akciju...
  • Mali dioničar
    21k
    Čilić propušta Wimbledon zbog korone.
  • Nolifer
    15.8k

Baš šteta, u naletu dobre forme i šugava korona ga zaustavi...
  • db-izbjeglica
    22.6k
    Nik Titanik napiso da skoro nijedan bivši igrač Cibone nije financijski pripomogao akciji. Od toliko igrača u zadnjih 20-ak godina kojima je Cibona bila odskočna daska za milijunske ugovore da baš nitko nije podržao akciju — Mališan

pa naši košarkaši su poprilični papci...jedino mi je malo za šarića čudno.
    prije će neki amer, tipa alan anderson, koji se preko cibone probio do NBA-a dat 20-30 000 eura, nego giriček, bogdanović i planinić...
  • Eduardo
    31k
    Prošli tjedan sam ispratio ponešto košarkaških utakmica, ali košarke 3 na 3. Bio je turnir otvorenog prvenstva Hrvatske u Osijeku i muški i ženski SP u Belgiji.

Iako nisam ljubitelj košarke, pogotovo NBA, moram priznati da mi se ovo baš svidjelo. Radi se o izrazito televizičnom sportu, kratke utakmice, sve je brzo i dinamično, efektno. Baš mi je nekako sjelo.

Vidim da su Srbi tu glavni, a to se i vidjelo na turniru. Od 4 igrača koliko ima svaka momčad njihovi na pojedinačnom svjetskom rankingu zauzimaju 1., 2., 3. i 7. mjesto. Rasturili su. Od 7 održanih prvenstava oni su uzeli 5.

Zna netko kakva je naša reprezentacija (muška i ženska)?
  • Keyser Soze
    21.3k
    Naši nisu ništa posebno, nisu se plasirali u Tokio, izgubili sve 4 tekme. Basket 3x3 je postao olimpijski sport i prvi se put predstavio u Tokiju, postaje sve popularniji i meni se također sviđa. Srbi i bez Buluta daleko najjača reprezentacija u tom sportu.
  • flexXy
    3.4k
    Vaterpolisti pobijedili srbe i otisli u polufinale svjetskog
  • Mr Anderson
    22.7k
    Bravo za naše vaterpoliste. Uvijek je poseban gušt dobiti Srbe u bilo kojem sportu. Jeli se zna na koga idemo u polufinalu?
  • Papastrumf
    24.5k

Španjolska/Crna Gora
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.