Svatko može navijati za koga god želi i stvarno mislim da nitko ne bi trebao imati problem s tim da navijač nogometnog Dinama navija za Cibonu ili KK Dinamo. — xavier
Ja sigurno nisam nikog prozivao niti imam bilo što protiv KK Dinamo, dapače. — xavier
Ne kažem da bi trebao dolaziti na utakmice Cibone, rekao sam da sigurno nisam od onih koji će nekom pametovati za koga trebaju navijati, samo kažem da povlačiš pogrešan argument. Jer ako se ne može preko toga, onda smo trebali osnovati novi velikonogometni NK Dinamo i ostaviti se GNK-a... — xavier
Krivo gledaš razloge osnivanja kluba.. — Pop corn
A kako se Cibona prije zvala i s koliko je ona godina povijesti krenula i koliko trofeja imala na početku? — Pop corn
I da, evo Neven Spahija koji je potpredsjednik KK Dinama je uplatio za spas Cibone na Acinu inicijativu. Toliko o pričama koje šire ljudi iz Cibone da KK Dinamo želi uništiti Cibonu i iseliti iz dvorane. — Pop corn
ona je ogledni primjer zašto je toksično imati statut u kojem pravo glasa imaju samo oni koji su se birali međusobno unutar tijela kluba i zašto se godinama zaziva demokracija i govori o pljačkama klubova od strane ljudi u klubovima. — Pop corn
Danas u 18 h prvi izvještaj akcije za spas Cibone. Po meni sve ispod 500 k eura je fijasko, ak je blizu/preko milje akcija je turbo uspješna. — Mališan
Sam proces mi nije baš najjasniji, ali s obzirom na to da je inicijator akcije odvjetnik za pretpostaviti je da su koraci razradjeni. — Mali dioničar
Ovo? — Mali dioničar
U Zakonu o sportu je definiran svaki korak. — The Undertaker
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.