Meni je zanimljivo kako ljevičari gledaju na domovinski rat, tada je svaka žrtva žrtva i ne smije se gledati tko je bio na kojoj strani i sve se treba procesuirati.
No za drugi svjetski to ne vrijedi jer su partizani moralno bili na "pravoj strani povijesti". Pa su njihovi zločini i masovna ubojstva opravdana?
Kako je moj pradjed znak reći, nije bio ni na čijoj strani, seljak na selu. Njega su partizani oslobodili od krava, bikova, ovaca i novaca. — og1986
Zar su svi partizqni time označeni a oslobodili su hrvatsku od Hitlera i Pavelića — Ludovic IX
nauka Krista, prvog socijalista — Ludovic IX
Kakav anakronizam. Socijalizam u prvom stoljeću? Možda je bio asket, altruist, ali socijalist? Nailazio sam više puta na takve tvrdnje u ljevicarskim pamfletima, no to je glupost. — Frodo
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.