Na youtubeu pustim neko kampiranje ili preživljavanje u divljini (što i sam često radim), i odmah me umire i uspavaju zvuci paljenja vatre, prikupljanja granja, izrade skloništa, šuma šume, jezera, rijeke..
Tak da, eto, ima i (nas) čudaka kojima je čak i "zvuk" šume dovoljan za zen. :smile: — Neki tip sa Zapada
Ja se baš vratio iz Rima ovu nedjelju - 60 km u 3 dana (pehaka) :cool:Pisem ovo umivajuci se hladnom vodom iz jedne od rimskih fontana :grin: — Papastrumf
Moje želje su stoga usmjerene van našeg kontinenta.. Kavkaz, a posebno Gruzija na vrhu su moje must visit liste. Pa i planova. — Neki tip sa Zapada
Zminjak, mali otocic kraj Murtera. — Papastrumf
Mene zanima što je ljudima presudno kod odabira odredišta. Arhitektura, gastronomija, noćni život, kupališni turizam, vanjske aktivnosti, nešto deseto? — Frodo
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.