• NitkoBitan
    22k
    Cista politicka odluka kako bi se "utjesilo" Ukrajince, ne budu oni usli u EU iducih 30 godina. EU ne zeli imat na sisi i puno manje narode a kamoli desetke milijuna siromasnih Ukrajinaca.
  • Frodo
    65
    Pretpostavljam, ali i dalje me ova Moldavija bode u oči Iako ne bi me ništa čudilo s EU, vode toliko lošu politiku..
  • Mali dioničar
    16.6k
    Dobro, jasna je poruka zašto Moldavija. Imaju tu rusku “krajinu” pa šalju poruku i Moldavcima i Rusima.

Nepravedna pragmatika i simbolika.
  • db-izbjeglica
    16.3k
    Sodomiti u hrvatskoj se moraju paziti, stigle majmunske boginje...

Zašto po svim medijima ne objave ime, prezime, sliku, adresu stanovanja, mjesto zaposlenja kao onom dečku koji je bio prvi pozitivan na coronu?
  • Mali Zeus
    15.1k
    ↪NitkoBitan Pretpostavljam, ali i dalje me ova Moldavija bode u oči Iako ne bi me ništa čudilo s EU, vode toliko lošu politiku..Frodo

Čista politika i ništa novo.

Inače, super mi je kak se Zoki sav zajapurio oko BiH, dok je bio premijer je za Hrvate u Bih učinio jedno veliko ništa, dapače bio je best friend s Komšićem. Čovjek bi pomislio da ovo sad radi samo da bi bio protiv HDZ-a, u čemu će mu u biti i proći mandat, presice u kojima kao pere sve, ne radi ništa osim toga i olfo se zalaže za BiH i Hrvate.
  • Jurki
    14.5k
    mala replika.. boli ona stvar i Milanovica i Plenkija za Hrvate u Bih a isto tak i jednog i drugog boli ona stvar za Hrvate u Hrvatskoj. Samo gledaju svoje interese i to je to.
  • Mali Zeus
    15.1k
    ↪Mali Zeus mala replika.. boli ona stvar i Milanovica i Plenkija za Hrvate u Bih a isto tak i jednog i drugog boli ona stvar za Hrvate u Hrvatskoj. Samo gledaju svoje interese i to je to.Jurki

Istina sve, slažem se.
  • Infinity
    17.2k
    Evo tu kod mene je RH za vrijeme Zokijeve vlade donirala neku lovu za skolu.

Par godina kasnije je isti iznos doniran za vrijeme vlade Andreja Plenkovica za drugu skolu.

Ova prva lova se par puta spomenula uz naglasak Republika Hrvatska. Ta lova je procentualno pokrila skoro sav posao. Ova lova od Plenkovica se spominje kao Kolindina i HDZ-ova, i dan danas se velica kao da je pokrila izgradnju cijele skole, a ne 3-4% cijene.

Ne bih da ikoga omalovazavam ili hvalim, ne daj Boze da sam nezahvalan, al ta prica o pozitivnoj politici HDZ-a i negativnoj SDP-a prema BiH je vise preuvelicana nego sto je to tako u stvarnosti. Naravno da je to djelo bosanskohercegovackog HDZ-a. Nit je HDZ toliko dobar prema BH hrvatima, nit je SDP toliko los.
  • Dino
    3.1k
    Dečki, jel zna neko objasnit zakaj se od dve pive više piša neg od litre vode?
  • Dino
    3.1k

Aa vidis to ima smisla
  • ZgBlue
    587

Stvar je fiziologije. A ovako su mene učili...antidiuretski hormon (ADH) zasluzan je za funkciju bubrega koji su pak povezani s mokrenjem. Da skratim priču funkcija ovog hormona je da smanjuje mokrenje radi očuvanja balansa vode u organizmu, a alkohol mu onemogućuje funkciju pa stoga učestalije mokrimo.
  • Dino
    3.1k

E da, nisam znao da alkohol inhibira ADH. Hvala!
  • Nolifer
    9.2k

Trebala joj je uzvratit i pitat je li bila na TBFu i dal je uživala na urlikanju belle ciao
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.