Gledao sam jucer i Argentinsku ligu tj. Godoy i samo se jos jednom potvrdio moj stav da bi Ojeda bio najvece pojacanje. — Orc123
A jesi li gledao ojedu? Ja sam ga gledao preko live streama i to je igrac kakvog nemamo i koji donosi razinu vise. — Orc123
Kad bi cijeli kostur momcadi ostao doveo bih Drmica, Ojedu — Orc123
Da ja mogu kadrovirati doveo bi Drmica, Ojedu — Orc123
Opjevani slucaj ojeda — Orc123
Neko desno krilo top kvalitete tipa ojeda ili netko slican. — Orc123
Za ojedu traze koliko se pisalo oko 8-10mil eura ali naravno da to nece dobiti. Ja mislim da mi definitivno mozemo ici do 6mil eura i da bi to bila top kupnja. — Orc123
Ja uz ta 2 igraca ocekujem jos jesno krilo. Ojedu bi bilo iluzorno ocekivati ali barem onda Parrisa. — Orc123
Treba nam i krilo definitivno. Neko mlado potentno krilo ako sw vec ne moze Ojedu dovest onda onog Parrisa[/quote
— Orc123
Ne mora biri ojeda — Orc123
Da ja nisam gledao sas utakmicu. Jel tko gledao Ojedu? Idem snimku prevrtit — Orc123
Zamislite ovu momcad sad. Livakovic, ristovski, sutalo, lauritsen(lovren,jedvaj,erlic,borevkovic,stranac? Franjic ili Bockaj, Sredina: Misic ili Ljubicic, ademi, ivanusec, Orsic, ojeda , petkovic ili drmic. — Orc123
Uz drmica i ljubicica dovesti stopera ako ode koji od sadasnjih i krilo, idealno bi biko ojeda — Orc123
Da se barem uspije rijesiti i Ojeda. — Orc123
Ojeda, svitachenko,....svi su oni sutra trebalo vec biti na lijecnickom.... — Orc123
Jel se twitta sta o Ojedi? — Orc123
Ali, tek smo na početku prijelaznog roka. — The Undertaker
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.