Čak i solidne s obzirom na Dalićev CV. Dosta loši bekovi su čak i donosili nešto i imali jasne sheme dolazaka naprijed i spuštanja iza. Ekipa je u tranziciji bila masu opasnija, a igra je bila osjetno tečnija. — Mlađi referent
Mora da je Dalić daleko najsretniji izbornik na svijetu. Lik na sreću i samo s reću dođe do 2. mjesta na svijetu i plasira se na još 2 natjecanja. — Mali Zeus
Sretan je radi drugog mjesta, ovo drugo je imao savršeno lagane skupine. — Mlađi referent
Pa upravo sam ti rekao. Bekovi su donosili osjetno više, a imao si ih turbo nekvalitetne — Mlađi referent
Super mi je kako koristiš različite kriterije za Bilića i Dalića. — Mali Zeus
Ja se tog ne sjećam. Možda neko podsjećanje. Ne sjećam se ni ostalog. Možda u 2 tekme smo bili dobri u tranziciji, 3 ajde pa sad ispada da se igrala ne znam kako atomska igra za vrijeme Čačića.
Jebiga, poslije nije imao sreće kao Dalić pa je izgubio od Finske. — Mali Zeus
Nema različitih kriterija, Bilića je glave došla Engleska gdje nije trebala, a hoćemo uopće spominjat razliku u kvaliteti? To je Bilićev podbačaj kako god okreneš — Mlađi referent
Aha, ti ispituješ i to je dobra argumentacija, ali moja nije :lol:
Pogledaj koju tekmu, bit će ti jasno. — Mlađi referent
Ček i onda tvoj argument bude da.
Pogledam koju tekmu. — Mali Zeus
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.