Sorry, bolno je uopće za reć, ali ta medalja je došla na nekakvim temeljima faking Ante Čačića. Kakav je to točno Dalićev potpis bio na igru na SP? On je rekao Subi di da se baca kod penala ili Raketi di da pošalje loptu? — Mlađi referent
Sorry, bolno je uopće za reć, ali ta medalja je došla na nekakvim temeljima faking Ante Čačića. Kakav je to točno Dalićev potpis bio na igru na SP? On je rekao Subi di da se baca kod penala ili Raketi di da pošalje loptu? — Mlađi referent
Ali ljudi i danas prepoznaju da se kod Bilića jednostavno igralo bolje i da si bio jači nego kaj si sad. Bez obzira kaj je ovaj potpisao slučajnu medalju, a drugi ispao radi jednog Semiha. — Mlađi referent
Ti to ovo ozbiljno? — Mali Zeus
I nije se plasirao na Svjetsko. — Mali Zeus
Da, ozbiljno. Repka je igrala značajno bolje nego Dalićeva u ijednom trenutku, kakve to mehanizme je Dalić usvojio u 5 tekmi? Možeš reći nekaj konkretno? — Mlađi referent
Površno gledanje, Bilić je imao slabiju ekipu i nije bio nositelj već mu je Engleska bila u skupini koja je mirisala osvetu jer ih je ovaj sprašio dvije godine ranije — Mlađi referent
Kako god bilo, ova izjava da je serviser složio temelje za Rusiju mi ne drži vodu. Imao je priliku i napravio je kitu (i to 2 godine ranije kad je genracija po meni bila u zenitu). — Zdravko Maček
Ajd da ja tebi dam protupitanje. Kakve je to mehanizme imao Čačić da bi to bio kao temelj za Dalića? — Mali Zeus
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.