• Neki tip
    21.3k
    4n83dp0jdg2jwtwr.jpg

Po svemu sudeći, ovo vrijedi pogledati..
  • NORTE
    12.2k
    Po meni Livaja bi trebao biti kandidat i za prvih 11 na SP.
    Mogli bi i u Katru jako daleko dogurat.
  • deda
    34.1k
    Livaja nam je bubin, ne bu igral Ligu nacija :joke:
  • maddaddam
    2.9k
    @NORTE Nadam se da će i Vlaju vratiti u život do tada. On je od krucijalne važnosti i nepozivanje bi ga dotuklo.
  • deda
    34.1k
    I sad je aktiviran poziv Ivanušecu zbog Livaje i Muse koji su kao bolesni.
  • miro
    4.7k
    Ivanušeca treba povuć, jer mu se pretpostavlja Vlašić koji ima bezecirano mjesto za SP, a nije jednu cijelu utakmicu skupio na proljeće. Za razliku od njega i sličnih, Luka je bio u pogonu cijelu prošlu godinu, stavio se na raspolaganje i mladoj i seniorskoj repku, pa je zbog umora i kasnije zbog ozljede za Dinamo bio na max 70% onog što može. Ko ih jebe, nama Luka treba za Europu
  • Mr Anderson
    8.7k

Da su pametni u klubu, izmislili bi i Ivanušecu nekakvu bolest kak su i ovi dolje izmislili Livaji.
  • BBB Sibenik
    4.7k
    Da su pametni u klubu, izmislili bi i Ivanušecu nekakvu bolest kak su i ovi dolje izmislili Livaji.Mr Anderson

Petar Vlahov: “ Za okupljanje reprezentacije otpali su Petar Musa radi umora i Marko Livaja radi bolesti. Al zato Luka Modrić dolazi u Osijek u Ligi Nacija, taj nikad nije umoran i bolestan”(podsmijeh)
  • og1986
    2.9k
    Vlahov zna dosta puta dobro pecnut :grin:
  • Papastrumf
    12.9k

Cekaj malo, Petar Musa ne dolazi na okupljanje reprezentacije radi umora, a ovo mu je prvi poziv? Sto je tim debilima u glavi, nije mi jasno.
  • Crusades1986
    13.4k
    Da sam ja izbornik, ovo bi mu bio prvi i zadnji poziv. :smile:
  • doubletrouble
    1.3k
    Musa ne dolazi na okupljanje reprezentacije radi umoraPapastrumf

Perišić je otpao zbog ozljede. Šteta, možda je bio u najboljoj formi, no najbitnije je da ozdravi i bude spreman za prvenstvo. Probleme ima i Musa, bolestan je. Otpast će, mislim, i on. Neće doći na okupljanje
  • deda
    34.1k
    Orša i Liva, samo da znate imam koronu. Ja sam onaj što je po vama plazio u subotu jebiga. Sorry :rofl:
  • Nino Bule
    14.5k

kakav je ovo upis deda, nemoj nas plasit

edit: glup sam sad sam skontao foru
  • deda
    34.1k
    Zajebantski, vidiš da se svi misteriozno rabolijevaju, što ne bi ja ponudio alibi našima :wink:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.