• deda
    48.5k
    A piše, samo se mora pročitat :wink:
  • LovroZG
    1.3k
    Drmić je bio švicarski reprezentativac, a Šimić još nije dobio pravu priliku u seniorima RBS-a. Plus, to je ipak Dalić. Teško da će Livaji pretpostavit za SP debitante poput Šimića il Belje ak proigraju na jesen. Nije baš on sklon tome.
  • Neki tip
    21.4k
    Plus, to je ipak Dalić. Teško da će Livaji pretpostavit za SP debitante poput Šimića il Belje ak proigraju na jesen. Nije baš on sklon tome. — LovroZG

Inače je uobičajeno da se najboljem igraču lige, a ne znam po kojem kriteriju Livaja to nije (taman da je Draža Mihailović bradom), pretpostavljaju igrači koji se kale u 2. austrijskoj ligi ili iza sebe imaju jednu prvoligašku sezonu (plus hipotetski uspješna 3 mjeseca nove sezone). :blush:

Da, jako se veselim Šimiću i Belji u reprezentaciji čim to zasluže, ali ne znam koji idiot od izbornika bi ih zvao prije Livaje. :yikes: :eyes: :brow:
  • deda
    48.5k
    Šimić i Beljo su u U21 koliko ja znam i tamo im je mjesto trenutno.
  • Navijač Dinama
    13k

Ili u 'prijevodu", livaja je trenutačno naš najbolji napadač kojeg imamo, ako ne računamo Kramarića(hibrid desetke,napadača i krilnog), pa kome pravo kome krivo.
  • Zagi
    19.2k
    Kak je Krama neki hibrid ili kajgod , a Livaja nije? Livaja je sve samo ne klasična 9ka...
  • deda
    48.5k
    Hrvatska nikad nije imala ovakvu sušu na poziciji napadača. Realno je najbolja hrvatska devetka trenutno Budimir.
  • Eduardo
    30.8k
    Perišić potpisao za Tottenham.

• Infinity
    21.5k
    Osvojiti nista s Tottenhamom ili osvojiti nista s Hajdukom? Isto je, ali ima nesto i u soldima :grin:
  • deda
    48.5k
    Opa, nakon dugo vremena repka u Maksimiru. U sklopu Lige nacija 22. rujna Danska će nastupiti u Zagrebu
  • deda
    48.5k
    Upravo je stigla vijest da je preminuo otac Zlatka Dalića :fear:
  • Crusades
    26.1k
    Iskrena sućut.
    Mislim da sam maloprije pročitao da je i otac Didiera Deschampsa preminuo. Koja koincidencija :yikes:
  • Keyser Soze
    21.1k
    Možda je ova tekma s Danskom znak da se nešto zakotrljalo po pitanju stadiona pa su se odlučili vratit...
  • NitkoBitan
    39.2k
    Možda je ova tekma s Danskom znak da se nešto zakotrljalo po pitanju stadiona pa su se odlučili vratit... — namodi grebza

Mozda je u planu do tada obnova (osposobljavanje) istocne tribine :chin:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.