• NORTE
    13.3k
    svi oni su mogli bez ikakvog problema ući na stadion, gledati utakmicudb-izbjeglica
    Ovo vrijedi za svih 1600. I sve su mogli unijeti.
    Jebiga, glumljenje žrtve kao i njihov klub, preko kojeg su si zbog prošlog derbija u Zagrebu sami stvorili dodatne provjere, i to vrlo blage.
  • db-izbjeglica
    16.3k
    Ovo vrijedi za svih 1600. I sve su mogli unijeti.
    Jebiga, glumljenje žrtve kao i njihov klub, preko kojeg su si prošli derbi u Zagrebu sami stvorili dodatne provjere, i to vrlo blage, ovaj put.
    NORTE

kristalno je jasno da su u zagreb došli s namjerom da ne uđu na stadion!
    barem jezgra torcide koja je u itekakvom dosluhu sa vodstvom kluba, ostali ih se ionako boje i samo slijede stado, ovoga puta su im poslužili i kao svojevrsni živi štit.
  • Tom vg
    1.1k
    Vidi se iz aviona koje su im namjere bile od starta. Sve planirano i organizirano, a sve u svrhu da se opet prividno dovedu u ulogu žrtve. Kmečanje će se nastavit, što im je jedini poznato i prirodno okruženje. Šta ti je mentalitet pičke..
  • Boogieman
    328
    Pričekat ću povod i cijelo raspetljavanje priče oko Desinca, ali mi nije jasno (ako je stvarno tako bilo) da se blokiralo sve trake na cesti. Time si sve nastradale "žene, dicu i obične navijače" o kojima sad brineš osudio da budu potencijalno kolateralne žrtve u tvom sukobu, onemogučivši im prostor za bijeg od tamo. Meni je to prestrašno.
  • GZomanid
    688
    Ma ne glume oni žrtve nego misle da su bitni faktor i da se svi pred njima trebaju razmaknuti kad prolaze, bez obzira išli na stadion, tuđi grad, benzinsku ili autoput.
    Doživio sam i ja pucanje milicajca prema nama na Sveticama, tamo negdje početkom 90tih ali nisam se nikad zgražao nad time jer je nas 50 trčalo za jednim drotom. A uzmite u obzir da je dobar dio današnje murije na cesti samo sa temeljnim tečajem, tak da me čudi da nema ovakvih događaja i više..
  • db-izbjeglica
    16.3k
    Time si sve nastradale "žene, dicu i obične navijače" o kojima sad brineš osudio da budu potencijalno kolateralne žrtve u tvom sukobu, onemogučivši im prostor za bijeg od tamo. Meni je to prestrašno.Boogieman

kažem, iskoristili su te ljude kao živi štit i policiji otežali dovođenje pojačanja, izrežirano i isplanirano.
    Jedinkama sa onih snimki, koje gađaju policajce kamenjem, vatrogasnim aparatima, prometnim znakovima, stolovima i okolo vitlaju remenima ću sigurno vjerovati...jer ono, policija nije dala nekoj ženi u fiatu 500 da promijeni higijenski uložak pa su morali tako reagirati. sve opravdano!

tko ih ne zna, skupo bi ih platio...
  • deda
    34.6k
    Činjenica je da se navijači malttetiraju od strane policije. Ako ti netko ne da 5 sati pristup vodi i toaletu, postaješ jebeno frustriran. To je katastrofa i nedopustivo. Sukob stvarno ne bi komentirao, ali on je posljedica prije spomenutog.
  • og1986
    2.9k
    Ne bi bilo pet sati da su ušli na stadion i tamo koristili WC. Što su sami izrežirali
  • GZomanid
    688
    A jbg onda svi mi koji to prolazimo godinama imamo veća prava od onih koji nejdu na tekme
  • db-izbjeglica
    16.3k
    Ne bi bilo pet sati da su ušli na stadion i tamo koristili WC. Što su sami izrežiraliog1986

od maksimira do desinca ima koliko?
    cca pol sata vožnje...upišaš se u gaće u tom periodu i umreš od žeđi!
    desinec je koje odmorište od zagreba? valjda prvo... :lol:

najbolje da im je policija stala u arena centru da kupe piće, odu na wc i obave šoping...to bi bilo sigurnosno genijalno! pa jbt dobro se zna da u takvim situacijama nema stajanja na barem prvih par odmorišta...nisu bezveze takve utakmice događaji visokog rizika.
  • Papastrumf
    13.7k
    Tko god da ovdje opravdava policiju na bilo koji nacin nema nikakve veze s navijacima, to je sigurno.
    Nebrojeno puta nas je ta gamad tretirala kao građane drugog reda. Nebitno je u ovoj prici jesu li ovi uopce imali namjeru uci na stadion ili ne.
  • deda
    34.6k
    Onaj tko nekritički podržava policiju nije sigurno nikad u životu bio na gostovanju.

I još jedna stvar. Budala ima među navijačima kao i murijom. Kao što je većina normalna.
  • og1986
    2.9k
    Znači u ovom trenutku moramo zdušno dati podršku torcidi jel ?

Btw još nisam vidio ovdje upis koji nekritički podržava policiju
  • deda
    34.6k
    Imate vi neki potrebu gledat crno-bijelo, dajte malo kolora ubacite. Što bi davao tovarima podršku kad nemam pojma ni što se tocno dogodilo na tom Desincu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.