daj ko ih jebe više, oprostite na izrazu Al stvarno kome su bitni? — dzg717
Slozio bih se. Ako mi ista na ovom forumu toliko ide na k* onda je to davanje paznje njima. Mislio sam da navijaci Dinama nisu optereceni Hajdukom, ali ocito da mnogi jesu. Ne moze proci dan da ih netko negdje nesto ne spomene ili da ne osvanu barem u 'shit of the day' koji bi ja osobno bas zbog toga zakljucao, al ne odlucujem ja sam. I kolegama moderatorima sam rekao da bi napustio Zonu da sam obicni forumas. Jednostavno ne razumijem tu zaludjenost Hajdukom. Mozes ih mrziti, ko ih je*e, al ljudi se trude citati clanke i pisati neke analize o njima. Zasto? Pusti ih nek se sami koprcaju u blatu, sta me boli k* sto oni kmece, mada mi je drago da kmece, al ne osjecam nikakvu potrebu zaustaviti se i posvetiti par minuta nekom clanku i jos onda taj clanak lijepiti na forum i pisati neko svoje misljenje. Isto da trazimo opravdanje za sve sto oni kazu. Mozemo im se nekad nasmijati, al Zona Dinamo je dobrim dijelom Zona AntiHajduk i zao mi je zbog toga. — Infinity
Moderatura neka kažnjava svako daljnje pisanje o njima.... — masacusec
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.