• Blue98
    795

Pogotovo sad kad su se i navijaci probudili, treba zajahat na ovom valu da se ljudi sto vise povezu s dinamom
  • Carrasco
    6.3k
    Za tog Kuleta bi stavio ruku u vatru da bi u slucaju da dobije priliku u Dinamu, iskoristi ju i dobije neku ponudu otisao dalje bez razmisljanja.Infinity

Pa imao je ponudu od Nottinghama pa je odbio, kasnije su ga prebacili u drugu momčad zbog toga.
  • marcio amoroso
    45.8k
    Meni Kule ne spada u tu skupinu. Ni blizu. Mislim da nije za prvog napadača, ali je sigurno napredovao ovu sezonu i mjesto u kadru treba dobiti.
  • The Undertaker
    8.7k
    Ne sviđa mi se nimalo atmosfera koja se stvorila da smo već prvaci. Znam da ćemo mi koji smo pratili Dinamo u Ex Yu doživotno imati traume ali nogomet je sto puta pokazao da nije gotovo dok matematički nije gotovo. Nadam se su Čačić i igrači dovoljno pametni da ne polete previše. Utakmica sa Lokomotivom im je valjda bila dobra škola.
  • Mali Zeus
    19.3k
    Ne sviđa mi se nimalo atmosfera koja se stvorila da smo već prvaci. Znam da ćemo mi koji smo pratili Dinamo u Ex Yu doživotno imati traume ali nogomet je sto puta pokazao da nije gotovo dok matematički nije gotovo. Nadam se su Čačić i igrači dovoljno pametni da ne polete previše. Utakmica sa Lokomotivom im je valjda bila dobra škola.The Undertaker

Točno moje misli isto.
  • Mr Anderson
    13.9k
    Mislim da među igračima sigurno ne vlada atmosfera kako je gotovo. A i trener je dovoljno iskusan da vodi računa o tome. Opet, da se baš i dogodi neki kiks u Šibeniku, tovari dolaze nama zadnje kolo. A trebala bi im pobjeda. Nije valjda da je strah od njih.
  • The Undertaker
    8.7k
    Siguran si? Protiv Lokomotive (prema Topiću) najmanje istrčanih kilometara od svih utakmica u prvenstvu. Što je to nego opuštanje. Pouzdati se u zadnju utakmicu sa Hajdukom je prevelik i nepotreban rizik. Nema to veze s time da li se netko nekoga plaši. Slučajna ruka, neki crveni karton, ozljeda ključnih igrača i ode utakmica u krivom smjeru.
  • xavier
    12.1k
    Jedna utakmica je jedna utakmica i u njoj možemo izgubiti i od Dugog Sela tako da definitivno treba osigurati naslov u Šibeniku. Ne zato što "ne možemo dobiti Hajduk" nego zato što smo u prilici uopće se ne dovesti i tu situaciju.
  • Mr Anderson
    13.9k

Ne kažem ja da se trebamo pouzdati u zadnju utakmicu, nego da neće biti sve izgubljeno ako sad kiksamo. Za razliku od Lokomotive, mislim da su igrači itekako svjesni što im nosi pobjeda u Šibeniku.
  • Captain America
    20.4k
    Reko je Korda na Tribini da je ono tele što je vodilo momčad do prije 3 tjedna puštalo snimke Interovih utakmica i reko igračima da tako igraju. :monkey:
  • Imamo Dinamo
    4.2k
    Boze Isuse kakav je to debil. I on je za to primao placu.
  • Captain America
    20.4k
    Ajmo svi na trenersku akademiju kad ju može takav potpuni idiot završit. Zaposliš se, nađeš na torrentima snimke Heynckesovog Bayerna, snimke puštaš igračima i za to primaš plaću.
  • NB86
    17.1k
    Zna li netko imamo li kakav postotak za sosu, navodno ga ten hag zeli u unitedu, kostao bi oko 25 mil eura.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet