• Imamo Dinamo
    3.9k

Najbolji kad je najteze :wink:
  • og1986
    2.9k
    Koliko sam vidio jučer tovari nisu napunili ni pola kaveza , a njihov klub prvi put u 17 godina se bori za prvaka, neznam šta priča o krcatim tribinama rijeke i ajduka.
  • Ludovic IX
    8.5k
    Shit of the day je rasprava opet o ruci cipetića protiv lokosa i nesviranom faulu ademija u puli..

to što nitko nikad osim njih valjda u sanaderovo vrijeme nije imao toliko penala, to što se dinamo oštetio na više situacija neg oni, to nije bitno. bitno je samo što njih nitko ne voli i što bi osvojili ligu prvaka da im mamić dopusti..
  • superhik
    12k
    Još manje od tjedan dana i miševi se vraćaju nazad u rupe
  • Keyser Soze
    13.5k
    I zamisli, nitko od medija da pohvali jučerašnju atmosferu na Maksimiru, Kranjči, Gorici, Koprivnici, Splitu, Rijeci... Bitno da ovima pišu članke za Livajin grafit u nekoj pripizdini.
  • Boogieman
    330
    Zato sam svaki dan zahvalan na Zoni Dinamo i entuzijastima koji brinu o njoj. :pray: Da nema nje bio bih osuđen na te debilane, kaj psihički dugoročno ne bih izdržao.
  • Keyser Soze
    13.5k
    Dapače, ni dolasci West Hama (12.344 gledatelja) ili Seville (9.788) nisu u Maksimiru donijeli navijačku groznicu, Bad Blue Boysi su tek u finišu sezone pojačali podršku Dinamu i ozbiljnije počeli pratiti svoje ljubimce.

Zna li novinar da je protiv Seville kapacitet bio 40% i da je dostupan broj karata rasprodan za 2 sata? I ne, nisu Boysi tek u finišu počeli ozbiljno pratiti Dinamo, prate ga cijele sezone, trebalo je samo povući one neodlučne koji su očekivali šetnju kroz HNL.
  • Captain America
    20.2k
    Okej, nije bio pun kapacitet. Al nas 13910 je napravilo savršenu atmosferu i bolje da je tako nego puni kapacitet kazalištaraca.

Novinarima i tovarima koji seru bi samo predložio da se zamijenimo za stadione pa ćemo vidit kom je stalo do kluba. Smrzavali smo se na zapadu gore (gospodin od 40ak godina par metara od mene je bio u zimskoj jakni zakopčan do grla i nije bio jedini) i osim onih par izroda koji su nakon Menalovog gola otišli doma, čekali smo svi pozdravit heroje nakon utakmice. Da je neka druga grupa napravila onakvo čudo što je sjever sinoć, ne bi se skidalo s naslovnica danima. O tome bagra neće pisat jer treba gurat narativ da Zagreb nije briga za Dinamo.
  • NB86
    16.7k
    Inace i zapad jako lijepo popunjen, ocito da strahovi da su tovari pokupovali pakete nisu bili opravdani.
  • Gorica86
    284

Samo mi je malo sumnjivo juzni dio zapada bio prazniji
  • NB86
    16.7k

Cini mi se da to nisu ni prodavali
  • Mr Anderson
    11.7k
    Južni dio zapada je bio namijenjen za klince iz ZG klubova i njihove roditelje. Došlo ih je dosta manje nego su računali pa je valjda zato ostalo praznije. Ne znam, nisam baš vidio jer sam bio više na sjevernijoj strani zapada.
  • superhik
    12k
    Shizofrenija na najjače

p7m853l4axd4bhin.jpg

d25dc7zlhe2pd9y4.jpg
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.