• reziser
    8.3k
    S tim da oni garant racunaju na puni kapacitet juga ak bude im trebalo za zadnje kolo — bbb medimurje

zbog zadnje tekme u Zg, transparenta, ni karta više od 5%. I mi smo tražili dodatne karte za predzanji derbi u Splitu,pa nam nisu dali....
  • bbb medimurje
    5.3k

Naravno
    Svaki transparent provjeriti
    Sam jedan simbol nek bude kontra dinama odma im oduzeti
  • bbb medimurje
    5.3k
    Osvanuo komentar kod tovara na sportnetu da treba preventivno uzet paket za zapad ak zatreba za zadnje kolo
  • Nolifer
    15.8k
    Ne kužim čemu drama oko ulaznica? Cijene jesu takve kakve jesu, tko hoće naći će načina doći do karte, a tko neće će uvijek tražiti razlog.. Jesu dozvolili dole kupovanje za druge tribine ili su samo strpali u kavez? Tako i tu treba, strpat ih samo na određeni broj ulaznica na jug i to je to. Kakvi zapadi i slično za njih. To je problem u nama, kaj nemremo popunit dve tribine, pa se grčimo oko gostujućih navijača... Žalosno, ali istinito...

Zato Zagrebe poludi i probudi se
  • blackbully
    4.8k
    w18fke5aeuaozhpb.jpg

Polako, prvo neka ih Rijeka prizemlji.
  • Mali Zeus
    22.2k
    Može li mi netko objasniti u čemu je problem cijena od 160 kn za dva derbija?
  • GZomanid
    795
    Pa problem ja, kak nebi bio.. Nekima je prejeftino a nekima preskupo.
  • Sljeme
    3.1k
    zbog zadnje tekme u Zg, transparenta, ni karta više od 5%. I mi smo tražili dodatne karte za predzanji derbi u Splitu,pa nam nisu dali.... — reziser

Budi siguran da će im naš klub omogućiti cijeli jug i dio zapada po potrebi.
  • Mali Zeus
    22.2k
    ↪Mali Zeus Pa problem ja, kak nebi bio.. Nekima je prejeftino a nekima preskupo. — GZomanid

A dobro, 100 ljudi 100 ćudi.
  • reziser
    8.3k
    Budi siguran da će im naš klub omogućiti cijeli jug i dio zapada po potrebi. — Sljeme

nadam se da ipak neće, nakon što su izigrali dogovor zadnji puta
    kao što su usvojili savjete odavde za prodaju paketa, tako se nadam da opet čitaju i da im nedaju više karata od propisanog propozicijama
  • Captain America
    20.4k
    Ako magarad krene uzimat karte za zapad, lako Boysi preventivno objave da se "prebacuju" na zapad za ovu utakmicu.
  • reziser
    8.3k
    na zapadu je stara garda....
  • NB86
    17.7k
    Dosta o magaradi, kupite karte u srijedu i ne bu problema
  • reziser
    8.3k
    ja vjerujem da bu u srijedu zapad dolje rasprodan
  • miro
    10.2k
    Kak ja na to gledam...definitivno uzimam karte za Zapad. Nije stvar u cijeni, fala Bogu i da je 300 kn ja bih otišao. Ali, treba postavit neka pitanja: je li navijač Dinama mogao kupiti kartu za Istok/Zapad Poljuda online ? Je li navijaču Dinama dozvoljen unos uvredljivih transparenata na Poljud ? Jesu li navijači i igrači Hajduka gađani bocama i kamenjem pri dolasku na Maksimir ? Mi moramo doć na Zapad i razmišljat hoće li hrpa tovara galamit i vrijeđat na par metara od nas. U tom slučaju se mogu samo osjećat ko govno, jer ne mogu nikako reagirat, nego moram čkomit na par metara od ekipe koja urla "mrzim Dinamo / Zagreb" i bit u strahu i pazit na klince u slučaju da netko od naših reagira. Ne znam koji k... izigravamo, najgori smo sami prema sebi
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.