• reziser
    6.9k

to NIKAD nećemo točno znati
  • Papastrumf
    12.9k
    A to je samo dio sramote koji su ti četnici napravili klubu.
  • The Undertaker
    5.9k

Govorim o pokušaju da dobijemo konačno koliko-toliko normalan klub, utemeljen na zakonu i statutu (kakav god bio), gdje se zna tko i što radi i za što je odgovoran. Ne znam ni jednog Dinamovca koji to ne želi. Samo se, izgleda, razlikujemo u viđenju načina i metoda kako do toga doći. Moje je mišljenje da je to najlakše i najbrže moguće stvaranjem širokog fronta navijača koji žele (a većina želi) promjene. Samo to nećemo(te) postići nikada ako nismo(te) tolerantni i na drugačija mišljenja, ako mislite da ste samo vi jedini i uvijek upravu, ako ne slušate što vam drugi govore i pokušate naći kompromis ili većini prihvatljivu alternativu. Zadnjih par stranica ovog foruma pokazuje da tome još uvijek nije tako. I zato, ako ova incijativa DTSM propadne, neće biti kriv ni Mamić, ni vlada ni Srbi već isključivo mi, navijači.
    O tome ja pričam.
  • Mali dioničar
    16.1k

Daj premotaj forum do prije povratka Zorana Mamića i pogledaj o čemu se na forumu pisalo i kakva je atmosfera bila.

I pogledaj sada.

Netko tko voli Dinamo bi to istom tom Dinamu napravio?
  • xavier
    12.1k
    Samo to nećemo(te) postići nikada ako nismo(te) tolerantni i na drugačija mišljenja, ako mislite da ste samo vi jedini i uvijek upravu, ako ne slušate što vam drugi govore i pokušate naći kompromis ili većini prihvatljivu alternativu. Zadnjih par stranica ovog foruma pokazuje da tome još uvijek nije tako. I zato, ako ova incijativa DTSM propadne, neće biti kriv ni Mamić, ni vlada ni Srbi već isključivo mi, navijači.
    O tome ja pričam.
    The Undertaker

Tko tu ne poštuje tuđe mišljenje? Pa ima nas ovdje jako puno i često imamo različita mišljenja o tome kako bi nešto trebalo funkcionirati. I nema nikakvih problema.

Nismo tolerantni jedino prema onima podržavaju lopove koji su pokrali klub i koji misle da čovjek koji je ukrao velik iznos novca iz kluba, ima mjesto u istom tom klubu. To neće podržati nitko tko voli ovaj klub. I što bi sad po tebi trebali? Praviti se da Zoki nije u Maksimirskoj 128?
  • Mr Blue
    4k
    Odgovor je vrlo jasan i nameće se sam od sebe iz tvog posta. Demokratski izbori u klubu otvoreni za sve članove kluba. Hoćeš klub kakav si opisao? Svi preduvjeti za to već postoje. Učlani se u klub (ako već nisi) i pošalji svoje podatke u DTSM kako bi dečki mogli napraviti pritisak za raspisivanje izbora i inzistirati na usklađivanju statuta kluba sa zakonima RH i provođenje tih istih zakona kako bi članovi kluba ostvarili svoja zajamčena prava. Ne govorimo o ničemu spektakularnom. Govorimo o otvorenim izborima za sve članove kluba kako bi mogli odabrati upravu koja odgovara volji većine.

Stvaranje širokog fronta navijača? To već postoji. Jer se pobornici ovog mafijaškog legla u Maksimirskoj 128 broje na prste.
  • The Undertaker
    5.9k
    Kakve veze ima NH sa Dinamom ?

Detaljno sam pratio kako se razvijala situacija sa NH i Hajdukom od samog početka jer je to jedna od alternativa kojom bi mogao krenuti i Dinamo. Druga je, naravno, privatizacija.
    U jednom trenutku je ono što je bilo opći pokret i konzenzus većine navijača pruzela manja grupa i počela oblikovati projekt prema svojim potrebama. Pomalo su svi koji su imali ozbiljna pitanja i primjedbe postali neprijatelji kluba, pojavile su se parole ili si sa nama ili protiv, grupa i projekt su postali važniji od kluba, svi koji su bili u klubu do tada su postali sudionici u pljački, sve je trebalo počisiti, legende kluba nisu više bile legende već pjančine itd... Za to vrijeme klub je stajao u mjestu.
    Daleko smo mi još od toga ali nešto od ovoga gore se danas jasno može nazrijeti. Pročitaj samo zadnjih par stranica ovog foruma.
  • reziser
    6.9k

ti kao da si s marsa pao....
    tebi odgovara da se zoran vratio u dinamo?
    to je dobar potez kluba?
  • Mali dioničar
    16.1k
    Detaljno sam pratio kako se razvijala situacija sa NH i Hajdukom od samog početka jer je to jedna od alternativa kojom bi mogao krenuti i Dinamo. Druga je, naravno, privatizacija.The Undertaker

Kaj ti pričaš? Hajduk JEST dioničko društvo.
  • xavier
    12.1k

1. Hajduk je odavno privatiziran i dioničko je društvo :rofl:
    2. Zadnje stranice su napad na odluku kluba da vrati Zokija Mamića. Ti smatraš da je njegov povratak u redu?
  • Mali Zeus
    14.2k
    Izričaj je jako sličan ekipi koja govori - zar želite da budemo kao jajdug, pogledajte koliko naslova imamo, a koliko oni.
    Undertaker, ako već nisi ti bi trebao u političare. Mlatiš praznu slamu, a svima je jasno što je posrijedi.
  • reziser
    6.9k

ti si jedan običan mučki provokator :rofl:
  • The Undertaker
    5.9k

Hajduk je privatiziran ali se njime upravlja kao da je udruga. NH ima, u praksi, sva upravljačka prava, oni biraju nadzorni odbor i preko njega imaju utjecaj na funckioniranje kluba. Ali to nije tema.

Zadnje stranice su drvlje i kamenje jer sam se usudio napisati da, po meni, Luka Modrić najbolji igrač koji je ikad igrao za Dinamo, i da ga, iako je sudjelovao u izvlačenju love iz kluba, klub (ne država) ne treba sotonizirati i proglašavati kriminalcem. I da je odnos prema njemu uvjetovan ne time što je oštetio klub već što nije ''drukao'' Mamića. Može vam se to svidjeti ili ne, možete se slagati sa time ili ne, ali iznio sam, po meni, dovoljno argumenata da podržim to mišljenje.
    Ovo o tome da ja sad time opravdam kriminal u klubu, podržavam povratak Zorana i sve druge gluposti koje su se napisale je glupo i komentirati.
  • Mali Zeus
    14.2k
    I u čem je problem, ti misliš da nije kriminalac, drugi misle da jest.

Odnos prema njemu je uvjetovan s obje stvari.

Mijenjaš temu kak ti paše, ispada da je najveći problem što se ljudi ne slažu s tobom, a ne neka široka baza navijača koju ti zazvivaš. Kakve veze ima par stranica foruma s borbom protiv kriminala u klubu. Svatko ima svoj način i svoj put. Na kraju krajeva nije na zadnjih par stranica bilo ništa tako strašno kako ti prikazuješ.
  • vjeko1701
    9.4k
    Kaj se tiče Modrića, lako može ispasti da je na njega vršen pritisak ili da je dobivao prijetnje, ako izađe u javnost s isprikom i ispriiča cijelu istinu, po meni, moglo bi mu se oprostiti.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.