Ono što ja mislim je da postojeću garnituru i postojeći model upravljanja klubom treba promijeniti (zna se u kojim segmentima). Ako su izbori jedini put, onda da. Ali izbore vidim samo kao jednu fazu do prave privatizacije kluba. — The Undertaker
S obzirom na tvoje stavove izrečene nakon ovog komentara, možeš li odgovoriti jesi li poslao svoje članske podatke u DTSM da taj broj bude veći, ili samo komentiraš iz daljine kako DTSM ne okuplja dovoljan broj članova? Jednostavno je pitanje, a odgovor bitan da znamo pričaš li s pokrićem ili pričaš bezveze...Kad govoriš o širokoj fronti sjeti se samo koliko DTSM ima članova. — The Undertaker
Detaljno sam pratio kako se razvijala situacija sa NH i Hajdukom od samog početka jer je to jedna od alternativa kojom bi mogao krenuti i Dinamo. Druga je, naravno, privatizacija.
U jednom trenutku je ono što je bilo opći pokret i konzenzus većine navijača pruzela manja grupa i počela oblikovati projekt prema svojim potrebama. Pomalo su svi koji su imali ozbiljna pitanja i primjedbe postali neprijatelji kluba, pojavile su se parole ili si sa nama ili protiv, grupa i projekt su postali važniji od kluba, svi koji su bili u klubu do tada su postali sudionici u pljački, sve je trebalo počisiti, legende kluba nisu više bile legende već pjančine itd... Za to vrijeme klub je stajao u mjestu.
Daleko smo mi još od toga ali nešto od ovoga gore se danas jasno može nazrijeti. Pročitaj samo zadnjih par stranica ovog foruma. — The Undertaker
Nažalost slažem se Undertaker. Deda skuplja polako, jer jedan dan, prije ili kasnije do privatizacije će doći. — deda
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.