• Eduardo
    20.9k
    Da li je onaj tko unese petardu ili baklju na tribinu kriminalac koji je oštetio Dinamo. Da ili ne?The Undertaker

Možda je djelo kažnjivo po zakonu, ali mi je to osobno preteška riječ kad uspoređujemo ove dvije vrste kriminala.
  • Hipo
    406
    Da li je onaj tko unese petardu ili baklju na tribinu kriminalac koji je oštetio Dinamo. Da ili ne? — The Undertaker
    NE!
    Čak i da ju upali i baci s tribine ni tad nije kriminalac.

Kriminalac je onaj tko godinama krade klub.
    A upravo taj kriminalac je u zagrebu iskriminalizirao baklje.

A za ovakvo sramotno uspoređivanje upaljene baklje na tribini i stotina milijuna kuna ukradenih dinamu trebao bi dobit ban na barem 3 tjedna.

3 stranice se ovome vodi rasprava, ne mogu vjerovat.
  • The Undertaker
    5.9k

Neću više o temi jer sam rekao što sam imao.

Ali, može nešto drugo. Ovo što si citirao je pitanje a ne tvrdnja. Pitanje je bilo sa ciljem da se pokaže da je nekad teško dati odgovor samo sa da ili ne. Iz tog pitanja si ti iskonstruirao to što već jesi. Čovjek par postova ispod eksplicitno izjavi da su bacači baklje kriminalci. Ali, njega si preskočio a za mene tražiš ban. :up:
  • Hipo
    406
    Nisam ni citao sve, vidio sam na vrhu ove stranice citiran tvoj upis.

Nisam inace za baniranja, stvarno sam tolerantan po mnogim pitanjima, al za mene se trazio ban radi pizdarija pa mogu i ja trazit kad se unos baklji naziva kriminalom dok pricamo o ljudima koji su ukrali dinamo.

a baklje se pale samo na hnlu zbog uprave, hnsa i policije i nepotrebno se kaznjavaju i to velikim dijelom zaslugom kriminalca iz bih.

u europi se pale na kapaljku bas zato da se ne steti klubu.
  • Dudu
    2.6k
    Kadzior zabio za Poljsku, Stojanović 2 asistencije za Sloveniju, Rrahmani kapetan u povijesnoj pobjedi Kosova, Ademi nakon dugo u prvoj postavi Makedonije koja je doživila uvjerljiv poraz..
  • BluePhone67
    4.1k
    mx2gemazgegx774t.jpg

Sn 11.06.2019
  • Mali Zeus
    14.2k
    Koje su to akrobacije da se opravdaju Modrić i Mamić.

Kriminalac? I da i ne. :snicker:
  • reziser
    6.9k
    bem ti koji su zajeb napravili, samoubojstvo!

umjesto da pricamo o cijeni godisnjih, koliko ćemo godisnjih prodati, transferima
    sve otislo u klinac
  • The Undertaker
    5.9k

Tko su to oni? Nitko nam ništa ne može napraviti osim nas samih. I za sve ubuduće, dobro ili loše, krivi smo isključivo mi sami, navijači . Krenulo je dobro ali se opet probudio duh zadrtosti i netolerancije, NH pravednosti i isključivosti. Mislio sam da je ta priča, doživjevši već jedanput debakl, ostala iza nas. Deja vu. Vjerovatno sa istim rezultatom.
  • xavier
    12.1k
    Tko su to oni? Nitko nam ništa ne može napraviti osim nas samih. I za sve ubuduće, dobro ili loše, krivi smo isključivo mi sami, navijači . Krenulo je dobro ali se opet probudio duh zadrtosti i netolerancije, NH pravednosti i isključivosti. Mislio sam da je ta priča, doživjevši već jedanput debakl, ostala iza nas. Deja vu. Vjerovatno sa istim rezultatom.The Undertaker

Daj mi molim te objasni o čemu ti točno pričaš.

Navijači su krivi? Za što? Za pljačku kluba?
  • BluePhone67
    4.1k
    Kakve veze ima NH sa Dinamom ?
  • Papastrumf
    12.9k

Duh zadrtosti i netolernacije? Trebali bi biti tolerantni prema četnicima koji su nam ukrali 300 milja kuna iz kluba?
  • reziser
    6.9k

di si ti zabrazdio?
    ja sam kriv kaj je nestalo milijuna? navijači su krivi? jesu, al za neke druge stvari
    ali za ovo nesatajanje novaca se zna tko je kriv, i ne vidim kaj se moglo napraviti vise nego kaj se napravilo?
    daj prijedlog, kaj napraviti kad vidis da netko nekaj pljačka?
  • Mali Zeus
    14.2k

Ne sviđa ti se što se vrijeđa ekipa koja je digla toliku lovu iz kluba? Možda da ih lijepo zamolimo da vrate?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.