Ali, tim kriterijem sve naše legende koje su uzele dio transfera bi bili propalice i štakori. A neki su uzeli i veći postotak. — The Undertaker
Ne shvaćaš poantu. Nije pitanje treba li te boyse/Modrića procesuirati i kazniti. Naravno da treba, proporcionalno djelu koje su počinili. Pitanje je da li ih/ga zbog toga treba izopćiti iz grupe/kluba i nazvati huliganom/štakorom i propalicom. — The Undertaker
Mozda je to po zakonu, tj. vjerojatno i jest, al to se ne radi tako. Hoce li Modric s Perezom podijeliti novi moguci transfer? Nece. To bi isto bilo po zakonu, ali to steti klubu i uprava Reala bi se digla protiv. Dinamova nije, jer ih je Mamic postavio kao za marionete koje ce reci da nema nikih problema. — Infinity
Točno. Rekao sam da ga to ne opravdava. Ali, tim kriterijem sve naše legende koje su uzele dio transfera bi bili propalice i štakori. A neki su uzeli i veći postotak. Jedino što tada policija nije smjela pristupiti u klub.
Kao što sam rekao, mogu razumiti te visoke moralne kriterije koji se primjenjuju ali ne mogu razumiti nedosljednost u primjeni. — The Undertaker
Šteta koju su napravili Mamići i šteta koju su napravili BBB je na razini kruška i jabuka, al po ovome šta ti pišeš ispada da BBB nikad nisu bili zadovoljni. Od 2004. naovamo ja se ne sjećam ni jedne sezone u kojoj se nisu palile baklje i bacale u teren. Po tvome ispada da BBB nikad nisu bili zadovoljni i da će baklje nestat s Maksimira nakon izbora, a svi znamo da oboje nije točno. — LovroZG
To ga, naravno, ne opravdava ali ga ne treba razapinjati i proglašavati štakorom. Modrić je vjerovatno najbolji igrač koji je ikad igrao u Dinamu i kao takav treba imati poseban tretman. — The Undertaker
i kao takav treba imati poseban tretman. — The Undertaker
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.