• xyz
    840
    Ako kojim slučajem nije igrač iz HNL-a, onda se uvijek dovodi igrač nekog kluba s kojim smo igrali u Europi. Pa jel postoji neka skaut služba ili nešto u klubu tko prati potencijalna pojačanja? Čim je prekjučer pisalo da je Tomić produžio ugovor s Rijekom, pomislio sam da je to upravo zato da se izvuče još para iz kluba. Baš me zanima i da li će Drmić doći besplatno jer mu ističe ugovor s Englezima ili će ga Rijeka prije potpisati pa im platiti odštetu. Inače, ne postoji trener u Hrvatskoj koji je kapacitet voditi Dinamo (osim Bjelice). Petkovića bi se trebalo kontaktirati, to bi bio upgrade.
  • Crusades
    17k
    Za Kopica, Krznara i Jakirovica Tomic je profesor nogometa.
  • Praskaton
    4.4k
    Koliko bi tek bilo lakse dovest igrača kad zna da ce mu trener bit Ranieri.Sad kad vide da je Kopic trener za duplo vece pare mislim da nebi dosli
  • Fićo1986
    1.1k
    Sve u rangu Vahe i Petkovica može, ostali poluproizvodi iz hnla ne dolaze u obzir
  • Mr Anderson
    12.9k
    Samo ne znam tko će dovesti trenera ko Petković ili Ranieri. Barišić koji je jednom nogom u grobu? Antolić? U nogometnim krugovima se sprdaju s njim. Dinamo ga htio ugurat u HNS, ovi ne žele ni čuti. Ni u ZNS-u ga ne žele. Mi imamo najnesposobniju upravu u povijesti. Znam da se Mamića još uvijek pita za sve, ali on je dislociran i njegov utjecaj je sve slabiji. S vremenom će skroz oslabiti, a nama klub vode tupavi bivši policajac i dvije namiguše.
  • Mr Anderson
    12.9k
    A Ristovski i Špikić koji se isto spominju u članku?
  • Nolifer
    11.9k

Sad su s nama i ok ako ginu za naš dres
    To kaj su radili prije jebga, bili su u kratkotrajnoj euforiji, ali kad bi sad svima brojao krvna zrnca di bi došli....
  • Krizy
    59.2k
    Pa Drmić nije vrijeđao Dinamo time što se izjasnio kao navijač Hajduka. Ristovski indirektno je ali je opet jedan od najvećih ratnika za Dinamov dres, jbg to imaš ili nemaš.
    Tako da nemam ništa protiv Drmića.
    Moro je daleko veći navijač Hajduka od Drmića pa je bio super.
  • Mr Anderson
    12.9k
    Drmić da dođe, vjerujem da bi ko pravi profesionalac dao maksimum od sebe ko i u Rijeci. A to što je on izjavio da je Hajdukovac, to je više deklarativno ko i kod većine naših ljudi koji su vani. Ko što je i Rakitić Dinamovac.
  • Nolifer
    11.9k

Da igra kao Moro u Dinamu i to bi mu oprostio.
    Ali dobro si rekao ili imaš ili nemaš
    Kaj se Riste tiče dok god gine za naš dres, tko sam ja da mu sudim za greške u prošlosti, naravno da me smeta što je vrijeđao naš klub, ali to su čari HNLa...
  • Ali
    2.7k
    Ovo sto pisu da Dabro dogovoren za 2m€ van, to je velika greska Dinama. Ak smo mogli preko 1m€ dati za emrelia, onda nekih 2,5m€ Dabri bi bilo cisto fine.
    Po meni je on trenutno najbolji centarfor hnl, tj. ima najveci trzisni potencijal.
    Dvije sezone kod nas u kojima bi zabio cca 15tak golova plus jos nesto u europi, dovukli bi ga do vrijednosti bar 10m€ uz naravno to sto bi nam pomogao znatno u realizaciji, umjesto andrica, jurica i slicnih opcija. A Drmic je ok za ekipe poput Rijeke i slicno, gdje nemas love za kupiti nego kroz posudbu, njega bismo isto vjerovatno trenali platiti preko 3m€, a pitanje je kad bi ga prodavali za godinu dvije da li bi dobili tu lovu, vjerovatno ne
  • Krizy
    59.2k
    1. Drmiću na ljeto istječe ugovor pa ga možemo dovesti besplatno.
    2. Sumnjam da bi Dabro dostigao cijenu od 10 milijuna eura, jer je vani već bio i nije uspio, iako je bio mlad ali tržište pamti. Ponajviše jer bi nakon godinu ili dvije u Dinamu imao 26 - 27 godina. Petković je puno kompletniji igrač ali je 10 milijuna maksimalno ako vrati staru formu.
    3. Drmić ne bi došao da ga nakon 2 godine prodajemo, nego kao Gavranović da pomogne napraviti rezultat. Ne može i ne smije se svaki igrač gledati isključivo kroz zaradu.
  • deda
    38.7k
    Ne znam. Nemam neko ludo mišljenje o Dabri. On je meni pravi selski strijelac.
  • NB86
    16.9k
    Dabro mi je ista kupovina ko andric i kulenovic. Nadam se da prestajemo s takvom praksom.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.