• Krizy
    46.5k

Kroz sezonu smo na 71.4%
    Pod Kopićem na 74.4%
  • Infinity
    16.6k
    Ne mogu se oteti dojmu da je Osijek Hajduka dobio u jedinoj utakmici u kojoj nije bio bolji. Onoj prvoj na Poljudu. Kasnije tri remija u kojima je Osijek bio puno blize pobjedi.

Sto se penala tice, meni se cini da su oba bila, mada mi se nije dalo gledati snimku i analizirati. Ne znam za kmecanje, al vecina navijaca Hajduka kaze da penala za njih nije bilo pa ja mozda i grijesim za taj njihov penal. U svakom slucaju, ako nije svirao penal trebao je dati karton Krovinovicu, kao sto je kasnije dao Lovricu.

Dati Miji da puca penal protiv Hajduka moze samo debil. Na stranu to sto je Mijo promasio kisu penala za Hajduk, al Mijo je bivsi igrac Hajduka s kojim se nije razisao u najboljim odnosima. Naravno da nije cist u glavi u trenutku kad uzme tu loptu u ruke. Sutra da dovedemo Messija ne bih mu dao da suta protiv Barcelone. Kakav amaterski potez.

Sve u svemu, remi vrijedan da navijac Dinama popije pivicu u to ime. Nek izginu medjusobno, ovo jucer je bila nasa pobjeda. Ma koliko losi bili, do titule moramo.
  • NORTE
    12.2k
    Orban premoćno pobijedio na izborima u Mađarskoj, jaki Osijek i završetak Pampasa su neupitni.
  • Imamo Dinamo
    3.7k
    Vidim Beusan otisao u mirovinu pa se javlja samo kad tovarima treba
  • deda
    34.1k
    Jedan Mythbusters post o fami HNL-a kao razvojne lige.

Dotaknuo sam se samo "velike četvorke" jer oni jedini igraju za nešto ovih posljednjih 10 kola dok se drugi mogu posvetiti "razvoju".

Od 44 igrača Dinama, Hajd.u.k.a, Rijeke i Osijeka koji su započeli utakmice odigrane prošlog vikenda najmlađi je bio Bartol Franjić s 22 godine 2 mjeseca i 29 dana starosti.

Dakle, niti jedan mlađi igrač od 22 godine nije započeo utakmicu. U toku utakmice 4 takva su ušla u igru.
    - Martin Baturina 14 minuta
    - Hrvoje Smolčić 18 minuta
    - Denis Bušnja 2 minute
    - Stipe Biuk 17 minuta

Dakle, zaključak. Igrači mlađi od 22 godine dobili su 51 minutu od mogućih 3960 minuta ili 1,28%.
  • og1986
    2.9k
    Vidim nekoliko komentara tovara koji zazivaju regionalnu ligu jer bi tamo bilo poštenije suđenje. :grin:
  • og1986
    2.9k
    Na 24 sata ih se skupilo pa krenuli pisati
  • SAS1987
    15k
    Vidim nekoliko komentara tovara koji zazivaju regionalnu ligu jer bi tamo bilo poštenije suđenje.og1986

Ma to im je samo izgovor da bi igrali sa svojima.
  • marcio amoroso
    37.5k
    Vidim nekoliko komentara tovara koji zazivaju regionalnu ligu jer bi tamo bilo poštenije suđenje. :grin:og1986

Šta kažu tko im smeta da u Europi naprave uspjeh? Jesu im protiv Gzire i Tobola sudili Jović, Bebek i Zebec?
  • NORTE
    12.2k
    Vidim nekoliko komentara tovara koji zazivaju regionalnu ligu jer bi tamo bilo poštenije suđenje. :grin:og1986
    Neka ju osnuju s Maltom i Kazahstanom. Može se i regionalna zvat. Wild card dati Irskoj (Shelbourne) i Gruziji (Dila Gori).
  • Imamo Dinamo
    3.7k
    E da, tovari poceli navijat za nas u borbi za titulu.

"Ni onaj Bjelica, mađari, ni Rijecani, srbi, kad nemozemo mi nek Dinamo uzme"
  • NORTE
    12.2k
    E da, tovari poceli navijat za nas u borbi za titulu.

"Ni onaj Bjelica, mađari, ni Rijecani, srbi, kad nemozemo mi nek Dinamo uzme"
    Imamo Dinamo
    Pa normalno, ako titulu uzmu Osijek ili Rijeka onda im konkurencija jača, ako titulu osvoji dinamo to je ionako i dalje "neregularno" jer dinamo ulazi s +12 u sezonu zbog Lokomotive.

Kad nije bilo Lokomotive bili su hrvatski suci. Kad nije bilo hrvatskih sudaca bili su Shelbourne, Debrecen, Dila Gori, Gzira i Tobol.
  • Ludovic IX
    7.4k
    Kad je Petković počeo padati prije reda, iako je kontakt postojao, onda je sve bilo čisto i ok, zaslužio je žuti. Kad tovar padne prije kontakta, onda se dižu svi stručnjaci da to pobiju
  • Mr Anderson
    8.7k
    Ne znam otkud vam to. Ovi koje ja znam još uvijek sanjaju titulu. Smatraju da je realno da dobiju 7 za redom i da u zadnjem kolu odlučuju o naslovu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.