• Crusades1986
    13.4k
    Živim za dan kad ću shvatit iz kojeg točno nogometnog razloga bi Niko Kovač pristao biti trener Dinama... uz svo dužno poštovanje najdražem mi klubu.

Mislim, ntiko sretniji od mene da se to dogodi.
  • Imamo Dinamo
    3.7k

Pa logican slijed dogadaja je pitat pomocnog trenera za misljenje. Po meni pomocni trener i je tu zato da ti nekada da drugi pogled na stanje stvari. Najgori su treneri kad misle da su najpametniji i kad im nitko ne smije nista rec. Ako su to razgovarali pred kraj drugog poluvremena, drago mi je da jesu jer je ocito Peternac imao bolju ideju, nesto smo bolje izgledali nego prvo poluvrijeme
  • Olmic
    3.7k
    Da bi Dinamo bio prvak, potrebne su pojede protiv Istre, Rijeke, Šibenika, Gorice i Lokosa, X s Osijekom i 1 bod iz 2 tekme s Hajdukom
  • Klenx
    5.9k
    Pretpostavljam u slučaju da Osijek/Hajduk dobiju sve svoje ostale tekme?
  • xavier
    12.1k
    Tako da mislim da bi u Dinamu vrhunski potez bio Kovac i njegov strucni stozer, sa svim modernim tehnologijama i znanjima, kako u video analizama, tako i u fizickoj spremi...Ali

Zašto se zaustaviti na Kovaču? Zašto ne Klopp recimo?

Svako malo netko spomene Kovača. Da se razumijemo, ja bih prvi želio Niku u Dinamu, ali ne znam u kojem paralelnom svemiru mislite da je njegov dolazak realan. Govorimo o klubu koji je nakon Bjelice doveo redom Jovićevića iz druge momčadi, Mamića koji je u to vrijeme bio sportski direktor i znamo tko je, Krznara koji je bio pomoćni trener Mamiću i Kopića iz druge momčadi...stvarno sjajna vizija :grimace:
  • Mr Anderson
    8.7k
    Ovo prvenstvo me podsjeća na 2018. kad smo isto loše igrali i osvojili naslov s najmanjim brojem bodova do sada. Srećom, tada su i ostali bili loši, a mi smo tada dobili najbitniju utakmicu. Onu u Splitu. Moglo bi i sada tako biti. Pobjedom u zaostalom derbiju puno toga bi riješili. Objektivno, mi ne igramo nešto, ali ne igraju ni Osijek ni Hajduk. Rijeka još ima najbolju igru, ali su skloni neobjašnjivim kiksevima. Kad su došli u priliku za prvo mjesto, izgubili su dvije za redom.
    U nedjelju budu napaljeni na nas, ali ipak mislim da bude Tomić postavio oprezniju taktiku ovaj put.
    Samo se nadam da mi nećemo opet s dve špice i Petkom na veznom.
  • Ludovic IX
    7.4k
    Ajd 3-5-2 kad želiš bit oprezniji, ali onda ubaciti veznog i maknut Andrića.

Ali na Maksimiru protiv HD-a igrat sa tri stopera nema smisla
  • Jaro
    7.7k
    Kovac je vise zelja. Financijski nema prepreka, kad bi bilo jasne sportske politike i postavljenih srednjerocnih ciljeva vezanih uz momcad, mislim da ni sa sportskoga spekta nebi bilo nekih nepremostivih problema.
    Al da, kao sto kazes, trenutno (ma kog lazemo, vec dugo) je klub vodjen poluamaterski i za trenere se biraju oni najblizi oltaru (ili stadionu ponekad) - tu i tamo zatinja pod petama, pa povuku Vahu ili Bjelicu - al to je vrlo rijetko...
  • bbb medimurje
    3.3k
    Beusan veli da je bil penal za tovare jucer
  • Nolifer
    8.6k
    1z9tsvwqlqt66cc9.jpg

:smile:
  • Captain America
    18k
    "Ukralo, pokralo za naslov" za 3, 2, 1...
  • Mr Anderson
    8.7k
    Ako je bio neki kontakt na Krovinoviću, onda je bio minimalan. Vidi se lijepo kako Žaper zaustavlja zamah kad je primijetio Krovinovića koji je počeo padat čim je naslutio kontakt. Uostalom i reakcija Krovinovića nakon što je poništio penal dosta govori.
  • db-izbjeglica
    15.9k
    Da bi Dinamo bio prvak, potrebne su pojede protiv Istre, Rijeke, Šibenika, Gorice i Lokosa, X s Osijekom i 1 bod iz 2 tekme s HajdukomOlmic

U prijevodu 17/24 boda ili 70,8% osvojenih bodova.
  • Mr Anderson
    8.7k
    Mogao bi Osijek sljedeće kolo izgubit koji bod u Koprivnici iako se na to ne treba oslanjati nego ići po pobjedu u Rijeku.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.