• Imamo Dinamo
    3.7k

Ma nije. Mrze Rijeku od prije a sad su i Osijek zamrzili. Znam iz prve ruke
  • Crusades1986
    13.4k
    Al koji psihički mir kad ne moram čitat neobjektivne i propagandne članke o Sahitiju i Melnjaku na tovarsportu... neprocjenjivo. Volim kad ih nogometna realnost natjera da se sakriju u rupe.
  • Imamo Dinamo
    3.7k
    Inace, ima tko mozda jaci zvucnik od mene pa moze cut kaj Dambrauskas pita Bjelicu tu.
    https://youtu.be/6AvIlUDzaqg
    7:21

Nes komentira "zero two points to Dinamo", tako sam ja razumio ali nema smisla pa ako netko cuje..
  • Mr Anderson
    8.7k
    I ja sam tako nešto čuo...štogod mu to značilo.
  • deda
    34.1k
    A ono u stilu i vi i mi smo popušili
  • Ali
    2.2k
    Ha ha sad, Bjelica zali za polufinalnim ispadanjem u rijeci... po ovoj komunikaciji bih rekao da bi napravili pakt, vi nama danas tri boda u Osijeku a mi vama u finalu na poljudu... ali izjalovilo se

Ionako su jedni i drugi povezani u kmecanju na hns, suce, var , vecina igraca obje ekipe kada vidi crtu od 16m pada kao metkom pokoseni, a za svaki aut se sucu skace po glavi, svaki start na centru obje klupe skacu i traze kartone...
    To samo u hnl i prolazi, vani bi svi pomocnici za onakve pritiske do 15minute bili na tribini
  • Imamo Dinamo
    3.7k
    Sad razmisljam, moguce da je Dambrauskas rekao "from 0 to 2 points from Dinamo" u smislu da je nakon ove utakmice Dinamo pobjegao Osijeku 2 boda
  • Krizy
    46.5k
    "zero - zero, 2 points to Dinamo"
    Ili kao što je deda napisao, u stilu da su popušili i jedni i drugi.
  • Crusades1986
    13.4k
    Kaže Bruno Marić da je Krovinović rekao Joviću da je penal "tanak" i da se nakon toga ovaj odlučio to provjerit na VAR-u
  • Infinity
    16.6k
    Neki regionalni suci sude Europu pa mozda tovari misle da bi bolje prosli s njima, al tu Europu sudi i Jovic koji se jucer realno pogubio. Aj sto se pogubio, al sto mu Lovric u dva navrata je*e mater u pi*ku, a ovaj ne reagira. Pa koji k* si se usrao? Tko zna koliko puta mu je psovao dok ga kamera ne snima. Ne razumijem zasto se u ovakvoj utakmici suci ne hvataju dzepa od prve sekunde i dijele kartone za svaki prigovor. Lakse bi odsudili utakmicu kasnije, jer bi se svi brzo smirili i imao bi manji pritisak.
  • reziser
    6.9k
    sad bu krovrinovic ispao heroj? :rofl:
    dobit ce nagradu za fer play :yum:
  • deda
    34.1k
    Hah, ja mislim da je Lovrić j...o mater svima širom i popreko. Od sudaca do suigrača. Dobro da ga nismo doveli.
  • flexXy
    2.4k
    A tek kad je cijela klupa nakon crvenog krenula na sudce i j..a im sve po spisku i nitko ni zuti nije dobio. Vani bi ih bez razmisljanja sve poslali na hladenje.
  • Mr Anderson
    8.7k
    Mislim da je Lovrić Caktašu jebao sve po spisku kad ga je kamera uhvatila.
  • marcio amoroso
    37.5k
    Hah, ja mislim da je Lovrić j...o mater svima širom i popreko. Od sudaca do suigrača. Dobro da ga nismo doveli.deda

Nema momčadi za koju je on dobar. Kao ni Caktaš!
    Siguran sam da nisu ni po ukusu Bjelice, ali je Neno nanjušio krv i išao all in s njima. Mislim da mu se neće isplatiti.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.