• Eduardo
    27.6k
    Zato Dinamo i dalje prati njega :smile:
  • Imamo Dinamo
    4.2k
    Spominje se otkaz Vahi.. ako postoji i najmanja sansa.. mislim da bi bili sigurni prvaci s njim..
  • Mali dioničar
    18.7k
    Spominje se otkaz Vahi.. ako postoji i najmanja sansa.. mislim da bi bili sigurni prvaci s njim..Imamo Dinamo

Marokanci?
  • Imamo Dinamo
    4.2k

Da, njihovi mediji zazivaju njegov odlazak
  • Navijač Dinama
    11.1k
    napravili su mediji pritisak na njemu da vrati Ziyecha i Mazraouia u reprezentaciju. A on rekao da nitko nije iznad tima kad ih je izbacio.
  • Ludovic IX
    10.2k
    Dvaput je već dobio otkaz nakon što je odveo reprezentaciju na SP a prije samog SP-a..
  • Mr Anderson
    15.6k
    Vaha je isto tvrdoglav lik. Tupi po svom bez obzira bio u pravu ili ne.
  • miro
    8.1k
    bolje Ziyech i sve njihove zvijezde nego Vaha kontra nas
  • db-izbjeglica
    19.5k
    Dvaput je već dobio otkaz nakon što je odveo reprezentaciju na SP a prije samog SP-a..Ludovic IX

a gle, taj jedan put kad je odveo reprezentaciju na SP, ispao je od njemačke (kasnijeg prvaka) u 1/8 finala - na produžetke.

takvi luđaci su idealni za kratko natjecanje....
  • Fanboy
    3k
    Ako Šutalo ode na kraju sezone, koja je šansa da se recimo dovede Uremović ?
    Igrao je odlično, bio kapetan i ove sezone je potpisao za Sheffield do kraja sezone. Pretpostavljam da će imati i drugih ponuda, no Dinamo od davno nije klub koji dovlači samo veterane. Za napraviti iskorak u Europi bi nam odlično došao...
  • Ludovic IX
    10.2k
    A on je dobar zašto? Što je on sad odigrao da bi toliko zazivao njega. Sorry, ali rusku ligu smo prešli..više puta. Rubin je čak i slabiji od klubova s kojima smo igrali.
  • db-izbjeglica
    19.5k
    Ako Šutalo ode na kraju sezone, koja je šansa da se recimo dovede Uremović ?
    Igrao je odlično, bio kapetan i ove sezone je potpisao za Sheffield do kraja sezone. Pretpostavljam da će imati i drugih ponuda, no Dinamo od davno nije klub koji dovlači samo veterane. Za napraviti iskorak u Europi bi nam odlično došao...
    Fanboy

u tom slučaju, ja bi išao jako i probao dovesti pongračića.
  • Beowulf112
    422

Nema teorije da dode.Pa dortmund ga nije jos otkupio.Mislim da je cijena 12milja za otkup..a iskreno on meni ni nije neki stoper da se tolka lova baci...a i cesto pocrveni na utakmicama
  • db-izbjeglica
    19.5k
    Dortmund ga vjerojatno neće otkupiti, a s wolfsburgom je na sudu, možda to bude i nekakav raskid ugovora. Nije odigrao nekakav veliki fond utakmica u zadnje vrijeme i nema šanse da mu cijena ode na tu razinu, koja je veća od njegove trenutne tržišne vrijednosti.

Lik je stoperčina, još uvijek mlad i mogao bi se još jednom prodati iz dinama, svakako investicija vrijedna razmišljanja. Bolje u njega probati investirati 5-6-7 milja eura, nego spiskati lovu na "štefulje i juriće".

Također, napisao sam PROBATI... Normalno da postoje financijske granice do kojih treba ići i koje ne treba prelaziti
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.