• Infinity
    16.6k
    Od tih Makedonaca ja sam se nadao da cemo pokupiti Alioskog. Igrao je vrhunski nogomet u Leedsu i jos je nama pored svega falio igrac na njegovoj poziciji. Imao je u Leedsu losu placu, nije mu ponudjena puno bolja i otisao je negdje u Arabiju. Tesko da bi Arapima konkurirali, al mozda bi zov Lige prvaka bio jaci od petrodolara, a mogli smo mu dati oko milje sigurno, a milja nije losa. Mislim da je imao oko pola milijuna u Leedsu.

Bardhi je teska partija, al ako bi ga doveli onda svaka cast upravi. Ja ne vjerujem da bi on dosao igrati za manje od milijuna, eventualno da ima neke velike bonuse za LP.

Ne vezano za Makedonce. Mi trosimo skoro 40 milijuna eura na place igraca. Sad zamislite da ne gomilamo igrace i da nam npr. Dilaver, Stefulj, Burton i slicni nisu na placi, imali bi mi puno vise kesa koji bi mogli dati evo npr. Bardhiju i Alioskom. Sto puta se ponavljam. Imamo Petkovica, pored njega imamo jos tri spica s cijim placama mozemo dovesti jednog vrhunskog golgetera. Treci ti moze biti neki mladi igrac, svakako ti taj treci nece igrati u velikim utakmicama. Mi imamo Petkovica kao prvog napadaca, nemamo drugog i nemamo mu konkurenciju i onda imamo tri treca spica. Zivo me zanima koliko njih trojica zaradjuju.

EDIT: Navodno Juric 420.000 bruto, Andric 240.000 neto.
  • Nino Bule
    14.5k

Navodno andric ima 300k, kad bi morao pogađat rekao bi da ni juric ni kulenovic nemaju ispod 200k
  • Infinity
    16.6k
    Ma evo nasao sam da Juric ima 420.000. Jbt imamo i Kulenovica :groan: Navodno ima 360.000.

Jebem ti forum, tocno sam si unistio dan ovom raspravom, a nije ni podne :rofl: Sve ovo je zbog loseg ulaganja u struku. Dobar sportski direktor bi kesom koji imamo napravio cudo.
  • og1986
    2.9k
    Znači od svih ovih panjeva koje plaćamo se može platiti jedan pobolji golgeter.
  • Infinity
    16.6k
    Apsolutno. Andric, Juric i Kulenovic nas kostaju preko milijun eura, a tu je jos i Emreli, a i Cop je jos uvijek nas igrac.
  • jp23
    2.7k
    Pitanje, kak se kod njih računaju te bruto u neto plaće? Jel isto kao i kod nas normalnih smrtnika gdje ovisi o mjestu prebivališta (visina prireza) ili ima dodatnih faktora? Pitam zbog tipa bonusa radi učinka ili nastupa.
  • Infinity
    16.6k
    Mislim da mi igracima ne placamo place kao zaposlenicima, nego svaki igrac djeluje kao obrtnik, te mi njima placamo cifru za obavljanje usluga, a onda oni sami dalje rjesavaju poreze i slicno.
  • LovroZG
    1.3k
    Bardhi je teska partija, al ako bi ga doveli onda svaka cast upravi. Ja ne vjerujem da bi on dosao igrati za manje od milijuna, eventualno da ima neke velike bonuse za LP.Infinity
    Nek Ademi malo lobira. :smile:

Btw, odakle ovo o 40 milja plaća za igrače? U fin. izvještaju ima stavka intelektualne i osobne usluge (oko 36.5M €), al nisam siguran dal se u to zbrajaju sam igrači i stožer il u to upadaju i razni savjetnici te druge usluge.
  • Papastrumf
    12.9k
    EDIT: Navodno Juric 420.000 bruto, Andric 240.000 neto.Infinity

Svi igrači plaće dobivaju u bruto iznosu. Ne možeš znati koliko on ima stvarno neto jer to osim o doprinosima koje sami plaćaju ovisi i o njihovim troškovima koji su im priznati.
  • Infinity
    16.6k
    Btw, odakle ovo o 40 milja plaća za igrače? U fin. izvještaju ima stavka intelektualne i osobne usluge (oko 36.5M €), al nisam siguran dal se u to zbrajaju sam igrači i stožer il u to upadaju i razni savjetnici te druge usluge.LovroZG

Ne znam. Cini mi se da je ranije bilo odvojeno upisano u izvjestaj. Ako je sad zajedno onda je moja greska.

Svi igrači plaće dobivaju u bruto iznosu. Ne možeš znati koliko on ima stvarno neto jer to osim o doprinosima koje sami plaćaju ovisi i o njihovim troškovima koji su im priznati.Papastrumf

Ma naravno, ja sam samo napisao podatak koji sam brzinski nasao na internetu. Ne mora biti tocan, cisto okvirno da znamo o cemu pricamo.
  • Nino Bule
    14.5k
    Ma tocna cifra za place i nije toliko bitna, cinjenica je da debelo preplacujemo igrace na koje se ozbiljno ne racuna, npr. gornji primjeri kuleta, komnena i jurica
  • LovroZG
    1.3k
    Ne znam. Cini mi se da je ranije bilo odvojeno upisano u izvjestaj. Ako je sad zajedno onda je moja greska.Infinity

Zadnje dvije godine je podstavka u izvještaju "intelektualne i osobne usluge". Šta sve točno to podrazumijeva, nisam siguran.

Btw, taj se iznos povećo za 40% od 2019. Sa kojih 190M na 274.
  • Navijač Dinama
    8.5k
    Treci ti moze biti neki mladi igrac, svakako ti taj treci nece igrati u velikim utakmicama.Infinity

Petković, neki golgeter i treći taj mladi može biti Bartol Barišić. Ima dečko potencijala.
  • xyz
    840
    Levante ima opciju produženja za 2 godine...
  • Papastrumf
    12.9k
    Sto je i iskoristio. Ugovor je produzen, samo ocito na TM-u jos nije azurirano.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.