• deda
    34.1k
    Juventus je opet na meti istražnih organa Italije. Propituje se navodno postojanje privatnih neprijavljenih ugovora s igračima.
  • og1986
    2.9k
    Makedonija vodi :gasp:
  • Nino Bule
    14.5k
    Nemos vjerovat, odlican gol. Makedonci sad na portugal idu ako se ne varam
  • miro
    4.7k
    odličan je onaj Bardhi, 10ka u Makedoniji, nisam ga ranije gledao
  • marcio amoroso
    37.5k
    odličan je onaj Bardhi, 10ka u Makedoniji, nisam ga ranije gledaomiro

Ističe mu ugovor.
  • deda
    34.1k
    Kapetane zapratite se na instagramu :love:
  • Captain America
    18k
    U Levanteu je na desnom krilu #justsaying Ima sigurno milijun i nešto sitno plaću, bolje njemu dat nego nekom poluproizvodu iz naše lige 600, 700.
  • Infinity
    16.6k
    Ima placu 1.3m, a vec se spominjao ovdje na forumu. Cak su se i u Osijeku nadali da ce im doci.
  • Nino Bule
    14.5k
    On je bomba igrac, najbolje godine i vrhunska zamjena za ivanuseca ako ovaj bude prodan na ljeto.
  • Stjepan
    479
    Pa mislim da i Dinamo ima 10% od sljedećeg transfera Brozovića.
  • Mr Anderson
    8.7k
    Ne sjećam se stvarno. Bila je neka kombinacija, posudba pa otkup. Postotka se ne sjećam da je dogovoren.
  • Yovitssa
    743
    Bardhi se spominjao kao pojačanje još kad je igrao u Mađarskoj. Ali je navodno cijena bila oko 2m eura što je u to vrijeme bilo previše. Šteta, jer pokazalo se da je stvarno odličan igrač i volio bih da sad isprave grešku koju su napravili prije 5 godina i potpišu ga. Samo, po meni on nije desno krilo, već više čista desetka (tipa Majer), znači sjeo bi nam "ko budali šamar"... :-)
  • Mr Anderson
    8.7k
    Piše da je prešao u Levante za 1.5 milja eura. Sad nam je nedostižan.
  • Infinity
    16.6k
    Da, prije pet godina. Sad mu istice ugovor u tom Levanteu.
  • miro
    4.7k
    Njemu ističe ugovor na ljeto i ako sad ima 1,3 milje u novom klubu koji će ga dovest bez odštete sigurno neće igrat ispod 2 milje po sezoni. Da mu mi to damo poremetili bi financijski poredak u svlačionici i napravili si probleme. Eventualno, neki signing fee (2-3 milje) plus plaća tipa 1.2, ali sve je to samo nagađanje. Šanse ispod 1% po meni
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.