Nek Ademi malo lobira. :smile:Bardhi je teska partija, al ako bi ga doveli onda svaka cast upravi. Ja ne vjerujem da bi on dosao igrati za manje od milijuna, eventualno da ima neke velike bonuse za LP. — Infinity
EDIT: Navodno Juric 420.000 bruto, Andric 240.000 neto. — Infinity
Btw, odakle ovo o 40 milja plaća za igrače? U fin. izvještaju ima stavka intelektualne i osobne usluge (oko 36.5M €), al nisam siguran dal se u to zbrajaju sam igrači i stožer il u to upadaju i razni savjetnici te druge usluge. — LovroZG
Svi igrači plaće dobivaju u bruto iznosu. Ne možeš znati koliko on ima stvarno neto jer to osim o doprinosima koje sami plaćaju ovisi i o njihovim troškovima koji su im priznati. — Papastrumf
Ne znam. Cini mi se da je ranije bilo odvojeno upisano u izvjestaj. Ako je sad zajedno onda je moja greska. — Infinity
Treci ti moze biti neki mladi igrac, svakako ti taj treci nece igrati u velikim utakmicama. — Infinity
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.