• blue heart 72
    2.3k
    Da Žaper, daj nemojte me nasmijavati. Pa on realno nema mjesta u Osijekovih prvih 11, a ne kod nas
  • og1986
    2.9k
    Mi moramo malo oladit od igrača iz HNL-a, digli smo im cijenu puno. Pa samo se sjetite koliko su govorili da Lovrić vrijedi i za koliko bi ga dali nama i za koliko je na kraju otišao, više od duplo manje.

Uzet kojeg juznoamerikanca, ili nekog Europljanina, a ne svakakve poluproizvode odavde.

Kad netko bude izvanredan talent onda možemo pričati. I naša akademija je i više nego dobra.
  • maddaddam
    2.9k
    Uzet kojeg juznoamerikanca, ili nekog Europljanina, a ne svakakve poluproizvode odavde.og1986

Mozda se i cilja na juznoamericki poluproizvod iz Osijeka. Stanoviti golgeter koji bas ne zabija ovu sezonu, el grande Rrrrrrrramon.
  • Markelo
    3.4k
    U hnl-u postoji Dinamo fee. Treba se odmaknut i tražit pojačanja drugdje jer su nam se počele nabijat nerealne cifre
  • marcio amoroso
    43.1k

Ramon Mierez je dobar igrač i sigurno je kvalitetniji od Andrića ili Jurića. Osim toga je pravi radnik i ja osobno bi pozdravio njegov transfer.
  • Imamo Dinamo
    4.1k

Ne. Ja nisam za njega, imam dojam da je igrac koji je zablistao jednu sezonu dalje nis nije&nece (po meni)
  • Nolifer
    11.8k
    Ma koji Žaper, uz dužno poštovanje, nama treba bolji i od Žapera i od Đuraseka
  • maddaddam
    2.9k
    I dok Luka Modrić čeka potpis novoga ugovora u Madridu (prošle godine produljio je 25. svibnja), neizvjestan je status Dejana Lovrena u ruskom prvaku Zenitu. Lovrenu su, kao i svim igračima u ruskoj ligi zbog devalvacije rublja, primanja znatno umanjena, a govori se kako je u međuvremenu odbio ponudu Dinama od 40.000 eura mjesečno.
  • Infinity
    18.9k
    Vjerojatno puca na barem priblizan kes koji ima u Zenitu, a mi bi toj cifri moglo parirati da smo dodali jednu nulu.
  • superhik
    12k
    Ja Lovrena ne bi volio vidjeti u Dinamu bez obzira na iskustvo. Lik ne trpi autoritet igrača i bojim se da bi svojim odlaskom silom želio ići preko Ademija i postati gazda svlačionice.
  • marcio amoroso
    43.1k
    Ja iskreno sumnjam da smo mu ponudili ugovor.
    Sto se tiče Lovrena imam isto mišljenje kao i o Modriću.
    Uniforma naprijed-ljudstvo nazad!!
  • superhik
    12k
    Ne znam da li je to troll, ali Cro Nogomet je objavio da je Lovren potpisao za Dinamo.

"Dejan Lovren iskoristio je mogućnost koju su FIFA i UEFA ponudili prema kojoj svi stranci mogu jednostrano raskinuti ugovor sa ruskim klubovima, te automatski postati slobodni igrači do kraja ove sezone. Kako saznajemo Lovren je raskinuo suradnju sa ruskim Zenitom u kojeg je došao 2020.godine i potpisao ugovor sa Dinamom."

Edit: maknuli su vijest
  • Mr Anderson
    12.7k
    Pa Lovren nam i ne treba sad baš nešto. Moro već da ako postoji mogućnost.
  • flexXy
    3k
    Pa Lovren nam i ne treba sad baš neštoMr Anderson

Aj necemo se lagat, covjek je realno klasa iznad nasih stopera trenutno. Zbog njegove proslosti ga nebi dovodio osim ako ce besplatno igrat dok ne otplati stetu sta je napravio klubu.
  • Mr Anderson
    12.7k
    Ne slažem se da je Lovren trenutno klasa za naša prva tri stopera, pogotovo ne za Šutala i Franjića. Možda je klasa ako gledamo njegova top izdanja u prošlosti. Osim toga dugo nije igrao i pitanje kakav bi bio da odmah upadne u 11.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.