• Majki2111
    4k
    Ak se dobro sječam prije nešto mjeseci je bilo da oni ne mogu biti više ništa u klubu jer ih se tereti. Kaj reći?
  • BluePhone67
    5.2k
    Po meni je bolje da se sve istrese na njima i njihove platforme, emailove nego ovdje na forumu. Mrtve majke i djece cemo obrisati, stiteci i vas i nas koji drzimo forum bez obzira sto imamo isto misljenje. Hvala na razumijevanju
  • cron1ck
    1.8k
    Nazalost, opet postaje kao kriz navijati za Dinamo. Opet ponavljam sto ti rade Dinamo moj :sad:
  • Ero
    1k
    Igra na terenu opet ide u drugi plan..
  • reziser
    7.6k
    Sad se prijatelji juga sprdaju s nama....kako to...
    :rage:
  • NB86
    16.9k
    Ma puca mi kurac za zgadiju
  • reziser
    7.6k
    Umjesto da pricamo o grupama, kog mozemo izvuci, transfeima, ovo je par koraka unatrag...:na zalost
  • deda
    38.6k
    Treba to gledati s pozitivne strane. Ovo je korak prema kraju, kakav god on bio.
  • BluePhone67
    5.2k
    Prijatelji sa juga se mogu sprdati koliko god hoce, a jedina istina je da to njima iskljucivo odgovara..

Ako nema boysa na tribini, ako se ugase sto im je zelja jer ih nema tko docekivat po Zagrebu i autocesti sa navijacke strane, a sa sportske strane i dolaskom Lepog Zoke udruga NH dobiva opet na znacaju da sve svoje neuspjehe i poraze opravdaju sa Mamicem jer kako drugacije opravdat opet 4 mjesto. Gorka istina, mi zelimo da on ode, a oni da ostane jer im to odgovara dok god ih nema na mapi kao ozbiljnog kandidata za osvajanje titule i tu se krivca mora naci, nije tu njima samo mamic kriv ima tu vise kandidata od miskovica, mestrovica i svi drugi koji su prijetnja.
  • Kwedi
    3.9k
    Svi bivši igrači kroz Dinamo dobivaju šansu za treniranje, bilo je tu svakakvih krpiguza,al najveći... jedino se nitko ne sjeti Tome Delije... Nisam ispratio, jel s Rudešom nastavlja i u drugoj ligi?
  • marcio amoroso
    43.4k

Nije, danas sam baš pročitao članak da traže novog trenera i da si traže novi Alaves.
  • Ero
    1k
    "Preko noći ništa se ne dešava, još smo tu i još se udara,zajedno stara i nova generacija"

Padaju ubrzo ovo je pokazatelj njihove nemoći.
    Dinamo to smo mi!
  • Pop corn
    8.7k
    Hoćete pokazati inat? Znate kako možete to? Učlanjivanjem u klub i prijavom članstva u DTSM. To je način, nagovoriti sve oko sebe da se učlane i da vide da ima ljudi. Koliko je vas spremno da svaki učlani 10 ljudi minimum? Tak se to radi...
  • Mr Anderson
    12.9k

Slao sam mailove i nikad nisam nikakav odgovor dobio. I jučer opet. To je Sizifov posao.
  • markoli
    1.8k
    Odvratno... Gade mi se svi...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.