• Kwedi
    3.9k
    No hard feelings, ali kakve veze ima EU komisija s tim? Čak i gradska Skupština?
  • Eduardo
    20.8k
    Ljudi, znamo da ste frustrirani i ogorčeni kao i svi mi ali dajte malo pripazite što pišete. Kotrolirajte se, na ovaj način možete samo sebi naštetiti.Slobodno prosipajte žuč i ogorčenost, ali neke granice moraju postojati.
  • SAS1987
    15k
    koliko ja znam Dinamo bi prema trenutaćnemu zakonu več davno trebao razpisati izbore. Očigledno u klubu sa zaščitom politike ignoriraju zakone.
  • Kwedi
    3.9k
    I ta politika koja ih štiti ima većinu, na lokalnoj i državnoj razini
  • Blaz
    373
    kao sto i kod njiih postoje granice?
  • Bosna86
    11.8k
    Kakve granice poslije ovog sta su uradili ... Gubimo klub za kojeg su nasi djedovi navijali...
  • xavier
    12.1k
    Ako ništa drugo, treba slati mailove. Nije da će pomoći, ali bar nitko neće moći reći da smo šutili.

Žao mi je jedino što se neće skupiti masa koja bi prosvjedovala sutra za vrijeme press konferencije.
  • Majki2111
    3.3k
    Ak se dobro sječam prije nešto mjeseci je bilo da oni ne mogu biti više ništa u klubu jer ih se tereti. Kaj reći?
  • BluePhone67
    4.1k
    Po meni je bolje da se sve istrese na njima i njihove platforme, emailove nego ovdje na forumu. Mrtve majke i djece cemo obrisati, stiteci i vas i nas koji drzimo forum bez obzira sto imamo isto misljenje. Hvala na razumijevanju
  • cron1ck
    1.7k
    Nazalost, opet postaje kao kriz navijati za Dinamo. Opet ponavljam sto ti rade Dinamo moj :sad:
  • Ero
    988
    Igra na terenu opet ide u drugi plan..
  • reziser
    6.9k
    Sad se prijatelji juga sprdaju s nama....kako to...
    :rage:
  • Nino Bule
    14.2k
    Ma puca mi kurac za zgadiju
  • reziser
    6.9k
    Umjesto da pricamo o grupama, kog mozemo izvuci, transfeima, ovo je par koraka unatrag...:na zalost
  • deda
    33.9k
    Treba to gledati s pozitivne strane. Ovo je korak prema kraju, kakav god on bio.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.